XML feed z woocommerce pro heureka.cz

Úvodní stránka Fórum podpory WordPressu Pluginy (funkčnost webu) XML feed z woocommerce pro heureka.cz

Zvolené téma obsahuje celkem 2 odpovědi. Do diskuze (2 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  admin a poslední změna je stará 5 let, 1 měsíc.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 3 příspěvky - 1. až 3. (z celkem 3)
  • Autor
    Příspěvky
  • #37124

    Kulisek
    Participant

    Zdravím,
    snažila jsem se najít jak vygenerovat XML feed všeobecně, ale většina výsledků žádný návod neobsahuje, když už tak jen jako ho pak použít na srovnávačích. Chtěla jsem to udělat bez pluginu protože e-shop jich má přes 20 a je to na něm znát. Nakonec jsem, ale sáhla po pluginu “České služby pro WordPress” na WP lze stáhnout pouze 0.5 verzi (tady v diskuzích jsem našla zmínky o 0,6? O.o ). Feed se negeneroval, házel různé chyby v průběhu oprav dle diskuzí, dostala jsem se do stavu kdy se XML feed jaksi začne generovat (myšleno tak že už nehází chyby) ale celý výsledek je “<SHOP/>”.
    WP 5.1.1, Woocommerce Verze: 3.5.4 Web jsem dostala do rukou nedávno a ještě jsem neaktualizovala všechny pluginy, ale poslední atualizace tohoto pluginu byla před dvěma lety takže jsem zatím nechala staré pluginy bez aktualizací v domění že si lépe “sednou” :D . Funguje tento plugin ještě? Případně nějaké jiné řešení by bylo? Stačí jednorázové vygenerování, eshop nemá správu skladu takže není třeba generpvat feed co dvě hodiny.

    #37184

    Kulisek
    Participant

    web je zaktualizován a feed stále žádná změna. Fakt nemá nikdo nápad jak z webu dostat feed? Už začínám uvažovat nad tím že vytáhnu sql a přepíšu ho

    #37185

    admin
    Keymaster
    Web

    Ano, je potřeba použít nejnovější verzi 0.6-alpha (podrobnosti).

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 3 příspěvky - 1. až 3. (z celkem 3)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti