WP v češtině je anglicky

Zvolené téma obsahuje celkem 4 odpovědi. Do diskuze (2 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  admin a poslední změna je stará 8 let, 4 měsíce.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 5 příspěvků - 1. až 5. (z celkem 5)
  • Autor
    Příspěvky
  • #25273

    mil667
    Participant

    WP který je v češtině a který jsem instaloval několikrát ses již během instalace zobrazoval anglicky. Kontroloval jsem wp-content/languages a obsahuje jen češtinu a wp-config.php má nastaveno cs_CZ. Žádný plugin není aktivní. Co to může způsobovat? Díky.

    #25274

    admin
    Keymaster
    Web

    Co máte nastavené v menu Nastavení – Obecné – Jazyková verze? Konstanta WPLANG v souboru wp-config.php už není nadále podporována a nastavení probíhá přímo v administraci.

    #25277

    mil667
    Participant

    Jde o verzi 3.5.1 kde v Nastavení – obecné není možné zvolit jazykovou verzi. Zároveň by na této verzi ještě mělo fungovat WPLANG nebo ne? Potřebuji mít instalovanou právě tuto verzi.

    #25286

    mil667
    Participant

    Tak jsem zkusil přepsat WPLANG z cs_CZ na cs_cz a čeština funguje. Nechápu sice proč když to vždycky fungovalo i s velkým písmem, ale jede to.

    #25591

    admin
    Keymaster
    Web

    Sice moc nechápu, proč potřebujete velmi starou verzi WordPressu, ale asi k tomu máte nějaké důvody? Velmi opatrný bych byl ale s bezpečností, staré verze už jsou nejsou aktualizovány a obsahují mnoho bezpečnostních chyb…

    Nepřepisujte hodnotu WPLANG, ale spíše přejmenujte lokalizační soubory, aby obsahovaly vždy cs_CZ (tedy poslední dvě písmena velká). Patrně používáte pro přesun souborů na FTP program Total Commander a máte tam někde nastavené, aby měnil u názvů souborů všude malá písmena. A proto jazyk nefungoval…

Aktuálně je na stránce zobrazeno 5 příspěvků - 1. až 5. (z celkem 5)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti