WP Rocket – pomůžete s nastavením?

Úvodní stránka Fórum podpory WordPressu Pluginy (funkčnost webu) WP Rocket – pomůžete s nastavením?

Štítky: ,

Zvolené téma obsahuje celkem 3 odpovědi. Do diskuze (2 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  admin a poslední změna je stará 6 let, 9 měsíců.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 4 příspěvky - 1. až 4. (z celkem 4)
  • Autor
    Příspěvky
  • #33187

    gully
    Participant

    Zdravím všechny,

    nedalo mi to a po přečtení nejedné recenze jsem zakoupil licenci do července roku 2020. Trochu mě ale udivuje, že se tomuto skvělému (i když pravda placenému) pluginu nevěnuje nějaký pěkný český článek. A tak bych chtěl pomoct při jeho nastavení, aby z něj dostal maximum.

    #33196

    admin
    Keymaster
    Web

    WP Rocket je asi kvalitní plugin, ale vzhledem k tomu, že je pouze placený, tak nebude zase tak rozšířený, zvláště když podobnou práci odvedou i neplacené pluginy. Obecně je ale nastavení u všech cachovacích pluginů velmi podobné, můžete aktivovat některé jeho části, případně nastavení upřesnit, ale pořád jde o to samé (minifikace, statické stránky místo dynamických, atd). Pro klasické weby s normální návštěvností ani není žádný cachovací plugin potřeba, ideální je stav, kdy se o vše stará přímo hosting a uživatel už nemusí nikde nic nastavovat. Dalším problémem je skutečnost, že pro každý web může dobře fungovat něco trochu jiného, záleží na konkrétním hostingu, použitých pluginech, atd.

    Povedený a přehledný návod jsem viděl zde (anglicky), samozřejmě i uvítáme zkušenosti s tímto pluginem…

    #33198

    gully
    Participant

    Plugin používám cca týden. Stránky se obecně zrychlily, ale občas se stane, že načtení některé z nich se jakoby zasekne a trvá někdy i přes 10 vteřin, než se načte a pak je zase vše ok.

    #33201

    admin
    Keymaster
    Web

    Chce to asi vysledovat, jak často se to stává (pravidelný interval)? Nemůže v tu dobu zrovna docházet k pročistění cachovaných stránek (a tedy znovuvytváření cachovaných stránek). Pozor také na odlišení přihlášeného a nepřihlášeného uživatele. Můžete také zkusit kontaktovat podporu, která by měla umět pomoci, když jde o placený produkt.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 4 příspěvky - 1. až 4. (z celkem 4)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti