WP – Plugin na tipy

Zvolené téma obsahuje celkem 2 odpovědi. Do diskuze (2 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  Fica a poslední změna je stará 8 let, 1 měsíc.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 3 příspěvky - 1. až 3. (z celkem 3)
  • Autor
    Příspěvky
  • #26846

    Fica
    Participant

    Ahojte! :) Hledám plugin pro WP, který nejsem schopný nalézt. Hledám plugin, který by měl funkci, že by: (Rád to uvedu na příkladu). Na webu (Který se věnuje nádobí) vložím obrázek a jejich úkolem je uhodnout o jaký kus nadobí se jedná. Takže bych byl rád kdyby zde bylo nějaké “políčko”, kde napíšou svůj tip a třeba na konci měsíce/či až to manuálně “vypnu” naskočí jejich [b]poslední odpověď [/b], takže něco jako “Tvůj poslední tip byl: Lžíce” Správná odpověď byla: Vidlička” a jdou hádat další obrázek, ale aby poslední odpověď, kterou volili byla stále vidět. – Aby se záznam nevymazal a uživatel/návštěvník si mohl zobrazit co naposled hádal. Existuje něco takového?

    #26847

    Azifaral
    Participant
    Web

    A jenom takový dotaz. Ten systém by měl fungovat jako globální anketa, tzn. že pak všem uživatelům ukáže stejný výsledný obrázek a nebo by si měl u každého uživatele pamatovat ten “jeho”. Tzn. že by to bylo ještě svázáno s registrací? Což by podle mě bylo dost náročné na výkon.

    Jinak, přesně o nějakém takovém pluginu nevím, jako anketu používám plugin Total Poll Pro, který má hodně velké možnosti, restrikce na úrovni registrovaného uživatele, IP, cookies, dobu ankety atd. tak by to snad šlo nějak ohnout.

    #26883

    Fica
    Participant

    Tak jinak – Nahraju do příspěvku obrázek, třeba vidličku připíšu text “Co je na obrázku?” pod to, bych chtěl nějakou kolonku, kde návštěvníci mohou napsat odpověď a jakmile ji napíšou a dají “OK”/”Odeslat”/”Send” (atp.) by jim vyjelo “Tvoje odpověď byla Vařič”. Může to být jak jenom pro přihlášené nebo jenom pro návštěvníky :)

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 3 příspěvky - 1. až 3. (z celkem 3)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti