WP multisite

Štítky: 

Zvolené téma obsahuje celkem 4 odpovědi. Do diskuze (2 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  Daanri a poslední změna je stará 9 let, 2 měsíce.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 5 příspěvků - 1. až 5. (z celkem 5)
  • Autor
    Příspěvky
  • #22021

    Daanri
    Participant

    Dobry den,

    snazim sa nainstalovat wordpress multisite, ale nejako sa mi to moc nedari.

    Instalacia viac menej prebehla v poriadku podla navodu, ktory som nasiel na webe. Nasledne som u svojho poskytovatela hostingu poziadal o aktivaciu wildcard. Avsak stale pri vytvoreni subdomeny nieco.domena.sk mi to hadze nasledovne chyby.

    Not Found
    
    The requested URL /index.php was not found on this server.
    
    Additionally, a 403 Forbidden error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.

    ci pri druhej stranke nieco2.domena.sk

    Forbidden
    
    You don't have permission to access /wp-admin/ on this server.
    
    Additionally, a 403 Forbidden error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.

    Som skor amater a samouk co sa tyka WP a toto je moj prvy pokus s WP, budem preto velmi vdacny za akukolvek radu pripadne nasmerovanie, kde mozem robit chybu. Dakujem velmi pekne.

    #22025

    admin
    Keymaster
    Web

    Podle jakého návodu jste konkrétně postupoval? Podle uvedených chyb bych řekl, že Wildcard alias ještě není zcela funkční nebo máte někde něco špatně nastaveného. Když zkusíte libovolnou subdoménu (i mimo vytvořenou Multisite), tak by měla fungovat, např. test.domena.sk.

    #22027

    Daanri
    Participant

    Postupoval som podla navodu http://wordpress.bigdrobek.com/aktivace-multisite-wordpressu/ a wildcard mi pisali, ze aktivovali v piatok. Viem, ze to moze trvat niekolko dni, ale pride mi to uz dlho. Pri zadani inej domeny napr. test.domena.sk mi vypise Tato webová stránka není dostupná.

    #22125

    Daanri
    Participant

    Tak nakoniec sa mi to podarilo vyriesit cez hosting. Problem bol, ze nemali aktivovane nejake presmerovanie (pardon za vyjadrovanie, ale naozaj som v tychto veciach amater).

    Takze momentalne mi multisite funguje a idu uz aj subdomeny test1.domena.sk a test2.domena.sk, avsak predtym som mal funkcne forum na test1.domena.sk/forum a zaroven nieco ako kalendar akcii na test1.domena.sk/kalendar. To mi uz teraz nefunguje a vyhadzuje chybu:

    Forbidden
    
    You don't have permission to access /forum/ on this server.
    
    Additionally, a 403 Forbidden error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.

    Potreboval by som teda poradit co s tym spravit, alebo aspon nasmerovat kde by mohol byt problem. Dakujem velmi pekne.

    #22129

    Daanri
    Participant

    Tak nakoniec som sa radil s hostingom a odpisali mi nieco taketo:

    vyriesilo, subdomeny… viete, Vy ste si zelali zprevadzkovat v podstate to, ze kazda subdomena bude presmerovana do toho isteho priecinka. To aj je. Vsetky subdomeny Vasej domeny swtor.sk su smerovane do /html. A to vratane havocsq. Cize musite sa rozhodnut, bud budu presmerovane vsetky subdomeny do jedneho priecinka a bude Vam fungovat multisite vo WordPresse alebo budete mat klasicky mapping kedy je subdomena smerovana do samostatneho priecinka. Tj. aaa.bbb.swtor.sk bude smerovane do /html/aaa.bbb a podobne. Bud jedno alebo druhe.

    Tak teraz neviem ci sa obzerat po inom hostingu alebo ci sa naozaj neda spravit to co by som chcel: a to ma spojazdnene v ramci wp multisite subdomeny test1.domena.sk a test2.domena.sk a zaroven mat phpbb forum pod domena.sk/forum (resp. pod test1.domena.sk/forum).

    Ak by ste mali nejaky navrh ako to spojazdnit, tak budem vdacny. Ospravedlnujem sa, sak sa pytam nejake samozrejme veci, ale som v tychto veciach amater a samouk. Dakujem velmi pekne za odpoved.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 5 příspěvků - 1. až 5. (z celkem 5)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti