WP e-Commerce

Zvolené téma obsahuje celkem 1 odpověď. Do diskuze (2 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  Musilda a poslední změna je stará 10 let, 7 měsíců.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 2 příspěvky - 1. až 2. (z celkem 2)
  • Autor
    Příspěvky
  • #4062

    Marp
    Participant

    Nevím, co se stalo, ale připravuji jeden eshop. Ještě včera vše fungovalo, dostal jsem se na všechny stránky – Pokladna, Váš účet, Obchodní podmínky, Kontakt. Dnes už ne. Přidával jsem pouze produktové fotografie, nic víc a od té doby, ať jakkoliv kliknu na kteroukoliv stránku, tak je stále zobrazena a aktivní stránka Produkty. Při pokusu přejít na další stránku mi to vyhodí chybu: “Fatal error: Call to a member function get() on a non-object in /home/www/catershop.cz/subdomeny/www/wp-includes/query.php on line 27 – See more at: http://catershop.cz/page/2/#sthash.sLirQUYk.dpuf“.

    WP i WP e-commerce jsou poslední verze, téma Mystile od Woothemes.

    #16582

    Musilda
    Participant
    Web

    Tohle bývá chyba šablony nějakého pluginu a většinou je problém v nějaké proměnné, která by měla být předávána jako object, tedy například $query->ID a ne $query, ale to je jen popis problému, řešení závisí na aktuální konfiguraci, spíš to bude nejdříve chtít zjistit, co to dělá. Protože jsi na webtrhu založil úplně stejné téma a tam jsi psal, že je problém i defaultní šablony, typoval bych to na nějaký plugin.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 2 příspěvky - 1. až 2. (z celkem 2)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti