Zvolené téma obsahuje celkem 4 odpovědi. Do diskuze (3 účastníci) se naposledy zapojil uživatel
admin a poslední změna je stará 13 let, 8 měsíců.
-
Upozorňuji ty, kdo používáte téma Arras, že s WP 3.2 nefunguje! Musel jsem obnovit na WP 3.1.4. Nechodí ani na locale, mám PHP 5.3.5
Fatal error : Call to nedefinované metody Arras_Widget_Tag_Cloud: WP_Widget_Tag_Cloud () v / data/web/virtuals/4946/virtual/www/wp-content/themes/arras/library/widgets.php on line 404
Ano, je to jeden z problémů, které se s novou verzí objevují.
Autoři šablony Arras však pracují na úpravách, už je “neoficiálně” dostupná i nová verze 1.5.1, i když zatím ještě není v oficiálním adresáři šablon.
Podobných problémů se šablonami a pluginy bude ještě mnoho, pokud si nejste jisti, že autoři používaných pluginů vše pořádně otestovali a vydali aktuální verze, tak raději s aktualizací několik dní počkejte, než to za vás “prošlapou” ostatní uživatelé :-)
Admin má pravdu, při každé větší aktualizaci WordPressu se “vyrojí” kolize témat a pluginů.
To máte ještě tu výhodu, že jsou autoři Arras aktivní a chybu se snaží opravit.
Jenom doplním, že v případě nějákých menších koliz přímo nové verze WordPressu, můžete použít plugin Hotfix (stáhnout), ten je ještě před vydáním opravné verze vyřeší…
Děkuji. Stáhnul jsem aktualizaci šablony, nahrál do ní mnou upravované soubory legacy, header a single, aktualizoval WP a hle: funguje :-)
Výborně. U podobného problému většinou rychle zjistíte, zda jsou autoři aktivní a má cenu si šablonu/plugin dále nechávat nebo raději nahradit něčím aktuálnějším…
Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.
WordPress – novinky, návody a zajímavosti