WordPress Workshop

Štítky: 

Zvolené téma obsahuje celkem 5 odpovědí. Do diskuze (4 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  admin a poslední změna je stará 12 let, 4 měsíce.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 6 příspěvků - 1. až 6. (z celkem 6)
  • Autor
    Příspěvky
  • #1300

    Bigdrobek
    Participant
    Web

    Co udělat WordPress Workshop? Byl jsem na jednom takovém Drupalím workshopu (5 CMS) a bylo to fajn. Mají to každý měsíc, chtělo by to něco podobného pro WordPressáky.

    – dobrovolné vstupné

    – udělat pár prezentací

    – poté otevřít diskuzi

    Bigdrobek

    PS:Separatista kdysi slíbil školení … a pořád nic..

    #9993

    neteyescz
    Participant

    Zdravím,

    Já osobně jsem před cirka měsícem psal separatistovi svoji vizi o pokračování komunity CZ WordPressu. S Workshopy samozřejmě souhlasím, byla by to dobrá zkušenost pro nás všechny. Myslím, že v aktuální době má ale na práci Sep. hlavně nové fórum, to je aktuální priorita.

    Neteyes.cz

    #9994

    admin
    Keymaster
    Web

    Bigdrobek: Souhlas! Nevím přesně, co si pod pojmem Workshop představit, ale určitě by se nějaké společné setkání hodilo (třeba zaměřené na novinky WordPressu 3.3). Pokud se Workshop otevře pro “veřejnost”, tak můžete obvykle čekat poměrně mnoho návštěvníků :-)

    Navrhujete konkrétně nějaké místo? Chtělo by to nejdříve najít vhodné prostory a připravit alespoň pár prezentací, případná propagace by neměla být problém. Pokud by měl někdo zájem, tak pište prosím zatím předběžně do fóra:

    – Místo (nabídka či možnost pronájmu prostorů, kde akci uspořádat – Praha není podmínkou).

    – S čím můžete/chcete přispět (konkrétní téma, které při prezentaci rozeberete do detailů).

    – Jakékoli další nápady.

    Ad školení: Slib pořád platí, ale bohužel ještě není školení kompletně připraveno (trochu se během roku změnily priority). Poté bude vyzkoušeno na dobrovolně přístupných žijících osobách a pak se uvidí :-)

    #9995

    Bigdrobek
    Participant
    Web

    Drupal to má zde:

    Místo: Hub Praha – Drtinova 10, 15000 Praha 5 – [mapa]

    Počet míst: 120 (6 volných)

    http://www.drupal.cz/clanky/setkani/5-redakcnich-systemu-5-prezentaci-drupal-setkani-11102011

    #9996

    Michal Mau
    Participant
    Web

    Za podobné setkání bych byl moc rád.

    Osobně se na sebe trochu zlobím, že na českou WP komunitu vůbec nenachazím čas.

    Pokud by byl čas na přípravu (zaleží na datu konaní) a zájem, tak jsem schopný nachystat i nějaký ten příspěvek na témata okolo vývoje pluginů pro WP, seznámení a práce s různými WP APIs, apod … zaleží samosebou na tom, pro koho by byl workshop určen a po jakých tématech by byla poptávka.

    Káždopádně Vás zdravím a od ledna se tu zkusím stavit častěji.

    #9997

    admin
    Keymaster
    Web

    Bigdrobek: Ano, všiml jsem si. Ale nezkoumal jsem zatím možnosti využití tohoto místa či možností pronájmu… Uvidíme, třeba se někdo ozve…

    Michal Mau: Nejde stihnout všechno :-) Určitě se na fóru občas zastavte, podle reakcí v odborném fóru WordPress Answers (odkaz z profilu) máte určitě přepoklady českou komunitu vzdělávat :-) Konkrétní plány na Workshop zatím nejsou, uvidíme, zda někdo přijde s nějakou konkrétní nabídkou místa a data… Je ale otázkou, zda ho koncipovat spíše pro seznámení veřejnosti s WordPressem (a jednodušší prezentace) nebo naopak sdílení zkušeností mezi vývojáři a bavit se tak třeba o konkrétních problémech a řešeních…

Aktuálně je na stránce zobrazeno 6 příspěvků - 1. až 6. (z celkem 6)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti