WordPress SEO sitemap https

Zvolené téma obsahuje celkem 2 odpovědi. Do diskuze (2 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  beer a poslední změna je stará 8 let, 10 měsíců.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 3 příspěvky - 1. až 3. (z celkem 3)
  • Autor
    Příspěvky
  • #23526

    beer
    Participant
    Web

    Ahoj, používám pro vytvoření sitemap wordpress seo. Bohužel nemám SSL certifikát, plugin mi tvoří sitemapy s https. Dá se plugin nějak přepsat, aby tvořil sitemapy s http?

    #23531

    admin
    Keymaster
    Web

    Takže je sitemapa dostupná na obou verzích, tedy http i https? Podobný problém se tu nedávno řešil. Jaký používáte hosting? Je možné, že Google zkouší dohledat https variantu a když ho nastavení serveru pustí dál, tak ji automaticky použije…

    #23539

    beer
    Participant
    Web

    Dobrý den, to není tento případ. V sitemapě, kterou generuje uvedený plugin jsou adresy s https – například na kategorie, uživatelské sitemap, tagy. Na samotné články jsou s http. Google webmasters tools má s tím problém, protože na https nemám certifikát k doméně, kterou používám, ale k něco-něco.rhcloud.com. Vyřešil jsem to tak, že jsem v pluginu WordPress SEO zakázal generování sitemapy a použil jiný plugin (Google XML Sitemaps). Nicméně, pokud by někdo věděl, jak explicitně říci tomu pluginu WordPress SEO, že má používat pouze http a ne https pro generování sitemapy, stačil by mi ten WordPress SEO.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 3 příspěvky - 1. až 3. (z celkem 3)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti