WordPress: Dá se založit blog na hlavní stránce s eshopem na vedlejší stránce?

Úvodní stránka Fórum podpory WordPressu Pluginy (funkčnost webu) WordPress: Dá se založit blog na hlavní stránce s eshopem na vedlejší stránce?

Zvolené téma obsahuje celkem 1 odpověď. Do diskuze (2 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  HiLow a poslední změna je stará 6 let, 10 měsíců.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 2 příspěvky - 1. až 2. (z celkem 2)
  • Autor
    Příspěvky
  • #32840

    SonyFalko
    Participant

    Dobrý Den.

    Potřeboval by jsem si založit na WordPressu blog, který by byl na hlavní stránce webu a k tomu ve Woocomerce eshop, který by byl na tom samém webu ale byl by na vedlejší stránce. Např. zákazník by klikl v horním menu na záložku s názvem Eshop a tak by se na něj dostal.

    Šlo by to takhle udělat ve WordPressu v kombinace s Woocomerce? A pokud ano, tak jaká šablona by se k tomu hodila, případně jak to nastavit?
    Můžete mi klidně poslat odkazy na blogy, které to tak mají.

    Pokud by jsem to tak chtěl nastavit, tak budu muset umět programovat, nebo to zvládne i běžný uživatel, který již v minulosti spravoval blog ve WordPressu?

    Děkuji za případné odpovědi.

    #32842

    HiLow
    Participant
    Web

    Dobrý den,
    určitě se to tak dá.
    Při instalaci WooCommerce si vytvoří vlastní stránky “Obchod, pokladna, košík …) a stránku obchod potom přidáte do menu.

    Programovat nemusíte umět, ale musíte mít nějaké základy pro správné nastavení eshopu. Nicméně existuje rozsáhlá dokumentace a také spoustu pluginů rozšiřující funkčnost WooCommerce. Jeden z nich je i tady – České služby!

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 2 příspěvky - 1. až 2. (z celkem 2)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti