WordPress – 4.0.1 – Začátečník

Úvodní stránka Fórum podpory WordPressu Problémy s WordPressem WordPress – 4.0.1 – Začátečník

Zvolené téma obsahuje celkem 3 odpovědi. Do diskuze (2 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  admin a poslední změna je stará 9 let, 4 měsíce.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 4 příspěvky - 1. až 4. (z celkem 4)
  • Autor
    Příspěvky
  • #21305

    Gorri
    Participant

    Zdravím zkušenější,

    postavil jsem si web na WordPress 4.0.1 a dělá mi pár problémů. Doufám, že bude někdo ochoten a schopen poradit.

    Asi to zní banálně ale když si vytvořím další položku v hlavním menu, které jsem nastavil v šabloně tak se mi místo loga a dalšího obrázkum, kterým byl nahrazen slogan zobrazí alt. Což by nejspíše nemělo a mělo by nechat také logo a vše jak tomu je na hlavní stránce.

    Pak se mi také nedaří aby na hlavní stránce byl pouze jeden příspěvěk. Myšleno tak, že když vytvořím novou položku (třeba do hlavního menu) tak se mi automaticky přidá do hlavní stránky její text.

    Uvedu příklad: Dnes je zataženo – (text umístěn na hlavní stránce) Dnes je hnusně – (vytvořen nový text a dáno do hlavního menu pod další záložku – nezobrazuje se logo a text, který je zde uveden je i v textu na hlavní stránce)

    Mohl by prosím někdo poradit? Děkuji za jakoukoli radu :-)

    #21306

    Gorri
    Participant

    Tak první problém už jsem dokázal vyřešit. Já blbec měl nastaveno, že hlavní stránka je i stránka pro příspěvky. A ono to tam prostě házelo vše ostatní. Ovšem už nedokážu nějak vyřešit to logo atd.

    #21307

    Gorri
    Participant

    Tak děkuji za rychlé a výborné reakce. Už je to vyřešeno celé

    #21316

    admin
    Keymaster
    Web

    A můžete nám popsat v čem byl vlastně problém a jak se ho nakonec podařilo vyřešit? Podle uvedeného popisu jsem to bohužel moc nepochopil a dotazy patrně souvisely s nastavením nějaké šablony, protože logo většinou není součástí WordPressu. Jakou používáte šablonu?

    Pokud chcete mít na úvodní stránce nastavenou nějakou statickou stránku, tak to lze provést v menu Nastavení – Zobrazování. A tam jste zvolil stejnou stránku jako statickou úvodní stránku i jako stránku pro zobrazení příspěvků?

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 4 příspěvky - 1. až 4. (z celkem 4)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti