Word Press MU a pagerank

Zvolené téma obsahuje celkem 2 odpovědi. Do diskuze (2 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  admin a poslední změna je stará 12 let, 1 měsíc.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 3 příspěvky - 1. až 3. (z celkem 3)
  • Autor
    Příspěvky
  • #1436

    kubalap
    Participant

    Zdravím,

    Mám například web http://www.adresa.cz/neco. Chci na webu udělat komerční sekci, kde budu dávat PR články. Požadavkem je velký pagerank webu (mám 5), což http://www.adresa.cz splňuje.

    Přemýšlím ale nad tím, že na adrese http://www.adresa.cz/neco udělám samostatný web (například přes WP MU) a budu dávat články tam. Bude se ten pagerank 5 týkat i tohohle? Díky

    Protože chápu, že subdoména (třeba neco.adresa.cz) je samostatný web, ale adresa.cz/neco mi připadá totéž, jako kdybych v administraci vytvořil stránku či článek. Uvažuji správně?

    #10631

    kubalap
    Participant

    Tak beru dotaz zpět, už mám jiné řešení :)

    #10632

    admin
    Keymaster
    Web

    kubalap: Podělíte se? :-)

    Bude asi nejvíce záležet na podmínkách zadavatele. Pokud má úvodní stránka (homepage) Pagerank např. 5, tak asi bude chtít, aby se PR článek objevil přímo tam. Podle mě bude mít nová subdoména či podadresář Pagerank výrazně nižší (nulový?), takže uvedené možnosti jsou asi velmi podobné. I když subdoména asi může svádět k trochu většímu oddělení od původního webu – ale nevím, zda to vyhledávače třeba i nějak zohledňují. Těžko říci… Kdybych si měl zaplatit nějaký PR článek, tak bych asi ani s jednou možností nesouhlasil a chtěl bych ho třeba v nějaké nové PR rubrice, ale hezky zobrazený na úvodní stránce, která má tak pěkný Pagerank. Doufám, že tam máte i odkaz na naše fórum :-)

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 3 příspěvky - 1. až 3. (z celkem 3)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti