woocommerce jak rozdělit produkty do vice stranek

Úvodní stránka Fórum podpory WordPressu Pluginy (funkčnost webu) woocommerce jak rozdělit produkty do vice stranek

Zvolené téma obsahuje celkem 4 odpovědi. Do diskuze (2 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  trikzman a poslední změna je stará 7 let, 11 měsíců.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 5 příspěvků - 1. až 5. (z celkem 5)
  • Autor
    Příspěvky
  • #27656

    trikzman
    Participant

    Otázka je jednoduchá jak rozdělit produkty do vice stránek v pluginu woocomerce, nevím si už rady našel jsem článek na rozdělení viz:. https://docs.woothemes.com/document/woocommerce-shortcodes/ ale i přesto to neřeší můj problém. Prosím o radu

    #27657

    trikzman
    Participant

    Už to téma můžete uzavřít vyřešil jsem to.

    #27659

    trikzman
    Participant

    aha tak na konec jsem to nevyřešil, nejspíš to ani nejde,, přes woocomerce nastavení to nejde konkrétně Obchod a stránky produktů, je tam možnost přes trvalé odkazy produktu, ale to neřeší můj problém, potřebuji na více stránka více různých produktu a ne kopírovat stejné produkty například pomocí [add_to_cart id="99"]. Kdyby někdo věděl ozvěte se díky moc!

    #27681

    admin
    Keymaster
    Web

    Obávám se, že jsem asi dotaz nepochopil :-( Produkty jsou v obchodě automaticky stránkovány? Zobrazí se jich třeba 10 (nastavitelné), kliknete na další a zobrazí se dalších 10? Něco tam nefunguje? Nesouvisí to třeba s používanou šablonou?

    #27696

    trikzman
    Participant

    nevím jak jinak to vysvětlit, woocomerce vám dá produkty například do stránky s názvem OBCHOD, já je chci ale rozdělit do více stránek například SLEVY DAMSKÉ PANSKÉ, ve woocomerce nastavení to nastavit nejde, už jsem to ale viděl na jiném shopu který běží na woocomerce, tak to nejspíš půjde ale pomocí nějakého html kodu.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 5 příspěvků - 1. až 5. (z celkem 5)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti