Woocomerce nejde klikat na některé tlačítka

Úvodní stránka Fórum podpory WordPressu Pluginy (funkčnost webu) Woocomerce nejde klikat na některé tlačítka

Zvolené téma obsahuje celkem 3 odpovědi. Do diskuze (2 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  obereg.cz a poslední změna je stará 5 let, 5 měsíců.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 4 příspěvky - 1. až 4. (z celkem 4)
  • Autor
    Příspěvky
  • #35882

    obereg.cz
    Participant

    1) Nejde mi klikat na některá tlačítka (červené šipky v odkazu), dělá to od poslední aktualizace. Stalo se něco takového už někomu?

    2) Od samého počátku se mi nezobrazují správně popisky sloupců, je to celé posunuté doprava.

    3) počet objednávek mínus počet nezpracovaných – matematicky někde visí jedna objednávka, součet nesedí.

    #36007

    obereg.cz
    Participant

    Problém vyřešen.

    1) Reinstaloval jsem celý web a postupně zkoumal, kde nastane chyba. Plugin: https://cs.wordpress.org/plugins/woo-pdf-invoice-builder/ .. se nesprávně nainstaloval – chyba při instalaci a ikdyž jsem jej odinstaloval, zůstaly někde chyby.

    3) Nesprávné počítání objednávek (souhrn o jednu navíc než skutečné) jsem vyřešil tak, že jsem vyexportoval všechny objednávky, v excelu smazal jeden téměř prázdný řádek s označením autotax a znovzu naimportoval.

    #36016

    admin
    Keymaster
    Web

    ad 1) Na faktury je nejčastěji používaný plugin WooCommerce PDF Invoices & Packing Slips. Pokud by neproběhla správně instalace pluginu, tak by se měla objevit nějaká chybová hláška?

    ad 2) Sloupce jsou opravdu podivně posunuty, zkoušel jste deaktivovat všechny pluginy a nasadit základní šablonu Twenty Seventeen?

    ad 3) Trochu krkolomné, ale pokud to funguje :-) Jedna objednávka byla tedy nějak poškozená? Patrně důsledek nějakého dalšího pluginu…

    #36028

    obereg.cz
    Participant

    1) Plugin invoice builder jsem vybral z důvodu, že si mohu téměř libovolně nastavit rozložení prvků na faktuře. Autorům jsem poslal info o nekorektnosti instalace.

    2) Zkoušel, odinstalace pluginů nepomohlo

    3) Buď jedna z objednávek se neuložila správně nebo došlo k zásahu do databáze některým dříve testovaným pluginem, všiml jsem si toho náhodou. Každopádně editace pomohla, určitě by se našla i elegantnější metoda, princip by byl nejspíš stejný – řádek odstranit.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 4 příspěvky - 1. až 4. (z celkem 4)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti