Wocommerce – čeština

Štítky: 

Zvolené téma obsahuje celkem 1 odpověď. Do diskuze (2 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  admin a poslední změna je stará 10 let.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 2 příspěvky - 1. až 2. (z celkem 2)
  • Autor
    Příspěvky
  • #6778

    neveralone
    Participant

    Ahoj,

    vím že na téma čeština a Woocommerce zde bylo již napsáno hodně a skoro vše jsem přečetl, a i jinde ale nezjistil jsem co potřebuji. Mám nainstalovaný anglický WP 3.8.1. a z osobních důvodů tam češtinu nechci. Mám plugin Woocommerce v jehož adresáři na FTP jsem našel .PO soubory, které obsahují češtinu – tímto moc díky všem, co se na překladu podíleli. Potřebuji vědět, co mám udělat proto, abych měl tento plugin především pro uživatele mého eshopu česky.

    Kdybyste někdo ještě věděl, jak ve Woocommerce natavit, aby přesměrování z Paypal bylo na stránku kterou potřebuji bylo by to perfektní. V Paypoalu to mám samozřejmě nastaveno ale po zaplacení se vždy přesměruje do checkout. Přečetl jsem už o tom na webu hodně, ledasco vyzkoušel ale nic nezafungovalo.

    Děkuji moc všem kdo ví a poradí :-) Nejsem lama a spoustu věcí si umím najít ale když nad tím sedím již třetí večer marně odhodlal jsem se napsat :-)

    David

    #18127

    admin
    Keymaster
    Web

    Podívejte se na tuto diskuzi, kde je to řešeno víceméně obráceně. Celý web musíte nastavit jako český tedy WP_LANG bude cs_CZ (soubor wp-config.php) a potom jen s pomocí některého z pluginů nastavíte zobrazování anglické administrace.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 2 příspěvky - 1. až 2. (z celkem 2)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti