Widget obrázky

Štítky: 

Zvolené téma obsahuje celkem 2 odpovědi. Do diskuze (2 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  M@rek a poslední změna je stará 12 let, 1 měsíc.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 3 příspěvky - 1. až 3. (z celkem 3)
  • Autor
    Příspěvky
  • #1482

    M@rek
    Participant
    Web

    Dobrý večer všem,

    prosím o radu, neznáte nějaký widget, který by dokázal v určitém časovém intervalu měnit loga? Každé logo by fungovalo jako odkaz na jinou stránku (jedná se o sponzory).

    #10876

    admin
    Keymaster
    Web

    Takže se vlastně nejedná o obrázky, ale o odkazy s obrázkem? A jak máte na webu tyto odkazy zadány? Jsou klasicky v menu Odkazy? Nebo jakým způsobem je chcete zadávat?

    Co máte na mysli přesně tím časovým intervalem? Když někdo přijde na nějakou stránku webu, tak uvidí první odkaz, po 20 vteřinách se objeví druhý odkaz, atd. aniž by návštěvník něco dělal (např. přecházel mezi různými stránkami)? Nebo se mají odkazy zobrazovat náhodně vždy když návštěvník přejde na nějakou jinou stránku? Spíše mi to celé připadá, že vlastně chcete plugin na správu bannerů (což je vlastně obrázek s odkazem), které se budou na jednom místě náhodně (či na základě času) zobrazovat…

    #10877

    M@rek
    Participant
    Web

    Obrazky jsou nyni ve widgetu Text zobrazene v HTML kodu pod sebou. Jde vicemene o usporu mista, zobrazovat se bude jeden obr, za 10s druhy, za 10s treti, …

    Kazdopadne mrknu na plugin na spravu banneru, snad me to nakopne

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 3 příspěvky - 1. až 3. (z celkem 3)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti