Wedos

Zvolené téma obsahuje celkem 5 odpovědí. Do diskuze (3 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  admin a poslední změna je stará 11 let, 5 měsíců.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 6 příspěvků - 1. až 6. (z celkem 6)
  • Autor
    Příspěvky
  • #2383

    deadro
    Participant
    Web

    Dobry den, mozete mi prsom poradit ako spojazdnit moje stranky u Wedosu, ktory zmenil docasne adresy URL? Ja som “obycajny” clovek, takze podla navodu u Wedosu som prepisala docasnu adresu stranky, ktora vsaka nadalej nefunguje. Mohla by som od niekoho PROSIM dostat navod “po lopate” ako pre blbca? Vopred dakujem

    #13173

    mirekk
    Participant
    Web

    Pokud jsou to stránky deadro.com, tak fungují

    #13174

    deadro
    Participant
    Web

    daujem za odpoved, prave stranky deadro nie su dolezite. Ide mi o dalsie stranky, ktore spravujem a hlavne e-shop. Prosim vas o radu, ide {zatial co som preverovala, spravujem aj dalsie} http://www.jankinazahrada.sk, http://www.magicsonet.sk, http://www.slovakiadog.sk, http://www.bbck.sk.

    #13175

    admin
    Keymaster
    Web

    Zkuste nejdříve popsat, co a jak jste původně dělala, protože na těch zmiňovaných webech vše směřuje na původní URL adresu, např. u bbck.sk vše odkazuje na 16653.w53.wedos.net (dočasná adresa před nasměrováním DNS). Pokud byly weby původně nainstalovány na dočasné adrese, tak budete muset všechny tyto adresy změnit, už se to tu řešilo několikrát.

    #13176

    deadro
    Participant
    Web

    prosim vas, dajte mi len linka na konverzaciu o prepisovani docasnej adresy, potrebujem si to nastudovat.Tie stranky ktore som vyssie vymenovala, tam som nezasahovala, neviem sa dostat do administracie.

    #13177

    admin
    Keymaster
    Web

    Zkuste nejdříve popsat, co a jak jste původně dělala a jak se vůbec objevila chyba. Nevím kde je přesně problém (možná v celé databázi, možná jde jen o nastavení jedné cesty), protože nevím jak to vůbec celé vzniklo…

Aktuálně je na stránce zobrazeno 6 příspěvků - 1. až 6. (z celkem 6)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti