Weaver Xtreme – jak vrátit původní verzi??

Úvodní stránka Fórum podpory WordPressu Šablony, CSS (zobrazení webu) Weaver Xtreme – jak vrátit původní verzi??

Zvolené téma obsahuje celkem 3 odpovědi. Do diskuze (2 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  OndraBM a poslední změna je stará 5 let, 3 měsíce.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 4 příspěvky - 1. až 4. (z celkem 4)
  • Autor
    Příspěvky
  • #36720

    OndraBM
    Participant
    Web

    Dobrý den,
    v dobré víře, že věci pomůžu, jsem aktualizoval šablonu Weaver Xtreme 4.0.5 na verzi 4.2.2 – a tuhle blbost na žádném z dalších mnou spravovaných instalacích WP už neudělám.
    V zájmu obnovení dobrých vlastností původně používané verze 4.0.5 se ptám: Bylo by možné nějak tu aktualizaci vrátit? To asi ne, takže druhá varianta: Co kdybych si na jiném WP udělal zálohu šablony a tu pak aplikoval u sebe a tím se z aktualizované vrátil na původní? Může to fungovat? Pokud ano, prosím o info, jak zálohu udělat a jak ji aplikovat, to jsem zatím nenašel.
    Děkuji.

    #36721

    flashrad
    Participant

    Zkuste tohle

    #36729

    OndraBM
    Participant
    Web

    Děkuji za tip, zkusil jsem a funguje to, šablonu mám zpátky ve verzi 4.0.5. Bohužel problém se tím nespravil, začínám mít nepříjemné tušení, že to bude mít souvislost s aktualizací samotného WP.
    Tedy o co jde: jsem zvyklý na to jednoduché, pěkné a přehledné prostředí editace příspěvků (viz příloha), ve kterém jsem vždycky příspěvek připravil přesně tak, jak jsem chtěl. Teď mám v editoru nějaké protivné bloky, ve kterých mám písmo naprosto neodpovídající fontu a velikosti používané při zobrazení na stránce, umístění obrázků do textu vůbec nefunguje podle toho, jak jsem zvyklý a co od toho chci, na stránce se obrázky nezobrazují v lightboxu, neboť nejsou aktivní, do příspěvku nejde vložit zvuk mp3… přitom tohle všechno bez nejmenších problémů fungovalo v tom původním prostředí, tam jsem neměl jedinou potíž.
    Myslel jsem si, že to bude tou šablonou, ale po vrácení verze šablony se editor chová pořád stejně idiotsky. Takže o to jde. Bohužel nepředpokládám, že bych mohl vrátit aktualizaci samotného WP, takže teď bych se rád pobavil o tom editoru. Můžeme tady nebo mám založit nové téma…?

    #36732

    OndraBM
    Participant
    Web

    Tak jo. Našel jsem jiné téma tady ve fóru týkající se přímo editoru ve WP 5.0.3, nainstaloval jsem Classic Editor a je to zpátky. Fuj, to se mi ulevilo. Gutenberg je hnus!
    Každopádně děkuju za účast a za dobrý tip, pomohlo to. Přeju hezký víkend :)

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 4 příspěvky - 1. až 4. (z celkem 4)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti