Zvolené téma obsahuje celkem 11 odpovědí. Do diskuze (4 účastníci) se naposledy zapojil uživatel
admin a poslední změna je stará 6 let.
-
Zdravím,
mám problém dostat se do admin sekce pro úpravy, protože mi vyskakuje tohle varování. Ví někdo co to je popřípadě jak se toho zbavit a normálně dále pokračovat?
Děkuji
Zdravím, mám podobný problém – když se chci přihlásit do admin prostředí WordPressu tak mi to hodí ERROR 524 a nepomáhá ani žádost o změnu hesla..
Nevíte co s tím??
děkuji marek
web: www.cristela.cz
email: info@cristela.cz
Typicky jsou to varování při upgradu na vyšší verzi php…Nicméně jsou to jen varování, takže by to nemělo mít vliv na vstup do administrace. Zkuste přepnout šablonu na základní a aktualizovat wp.
I po aktualizaci WP (5.0.3) zase se chci dostat do administrace a nelze… Na obrazovce 3x WARNING a nejde nic dělat…
Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /data/web/virtuals/212723/virtual/www/domains/upselmedia.cz/wp-content/themes/layerswp/core/helpers/post.php on line 59
Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /data/web/virtuals/212723/virtual/www/domains/upselmedia.cz/wp-content/themes/layerswp/core/helpers/post.php on line 78
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /data/web/virtuals/212723/virtual/www/domains/upselmedia.cz/wp-content/themes/layerswp/core/helpers/post.php:59) in /data/web/virtuals/212723/virtual/www/domains/upselmedia.cz/wp-includes/pluggable.php on line 1223
a s tou základní šablonou ?
Při první aktualizaci jsem to zapomněl přepnout do základní šablony a teď mám velký problém se do admin sekce dostat abych to zkusil ještě jednou.
Zkuste ještě vrátit na hostingu php na 7.2…
Zkusím vše pokud se to sekce ještě dostanu… Z dnešních 25 pokusů se zobrazují jen varování… shit
já se do skce stále nedostal – zkouším ještě PHP na 7.2. ale moc tomu nedávám…
marek
Šablonu můžete změnit i v databázi v tabulce _option řádky template a stylesheet změňte na u vás nainstalovanou např twentyseventeen…
Nepřepnuli jste náhodou na hostingu na nejnovější verzi PHP 7.3.x? Samotný WordPress by měl být na tuto verzi připraven, ale mnohé šablony a pluginy zatím nikoli. Podle chyby to vypadá, že používaná šablona Layers má s touto verzí problémy. Buď přepněte na nějakou nižší verzi PHP nebo tuto šablonu natvrdo deaktivujte, např. přejmenováním adresáře wp-content/themes/layerswp
na FTP. Detailní popis problému najdete např. zde.
Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.
WordPress – novinky, návody a zajímavosti