Vytvoření katalogu

Zvolené téma obsahuje celkem 1 odpověď. Do diskuze (2 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  admin a poslední změna je stará 13 let, 7 měsíců.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 2 příspěvky - 1. až 2. (z celkem 2)
  • Autor
    Příspěvky
  • #721

    mical
    Participant
    Web

    Dobrý den,

    chtěl bych se zeptat, zda je nějaký plugin na vytvoření katalogu pro firmy s registračním formulářem, vyhledáváním dle oboru, místa působení a podobně?!

    Díky za informace michal

    #7256

    admin
    Keymaster
    Web

    Možností řešení pro katalog ve WordPressu je mnoho. Nejlepší je připravit si vlastní plugin, např. s použitím vlastních typů obsahu, který bude dělat přesně to, co potřebujete.

    Jinou možností je využití některých pokročilých CMS pluginů, např. Pods CMS či postaršího (a jednoduššího) TDO Mini Forms (tento už spíše nedoporučuji).

    Pokud si na něco podobného ale netroufáte, můžete využít některý z dostupných konkrétních pluginů (nevýhodou bude, že je budete muset nastavit k obrazu svému a nebude tam všechno dle vašich představ):

    Open Links Directory

    Business Directory

    DirectoryPress (placený, ale i verze zdarma)

    WPDirectory Pro (placený)

    zeList

    Ale jak jsem psal výše, uvedené pluginy bohužel nejsou rozhodně ideální. Pokud budete potřebovat dále poradit s tvorbou, tak se klidně ptejte, případně pro vás můžeme katalog připravit přímo na objednávku (kontaktujte nás prosím s přesným popisem funkčnosti na emailu pavelevap@separatista.net).

    A ještě aktualizace (8.3.2011):

    Dalším nalezeným prémiovým pluginem je WordPress Directory.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 2 příspěvky - 1. až 2. (z celkem 2)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti