Vypnuté pluginy – nefunkční web

Úvodní stránka Fórum podpory WordPressu Pluginy (funkčnost webu) Vypnuté pluginy – nefunkční web

Zvolené téma obsahuje celkem 3 odpovědi. Do diskuze (2 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  admin a poslední změna je stará 5 let, 5 měsíců.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 4 příspěvky - 1. až 4. (z celkem 4)
  • Autor
    Příspěvky
  • #36051

    Honza19
    Participant

    Dobrý den,
    neopatrností jsem deaktivoval všechny pluginy a web je následně nefunkční. Zároveň se mi nedaří se přihlásit zpět do administrace abych vše vrátil do původního nastavení. Naskočí přihlašovací okno ve zjednodušeném zobrazení: https://zsskalova.cz/nove/wp-login.php?redirect_to=http%3A%2F%2Fzsskalova.cz%2Fnove%2Fwp-admin%2F&reauth=1
    Je, prosím, reálná náprava?

    Předem děkuji za odpověď

    Jan Kovář

    #36052

    admin
    Keymaster
    Web

    Deaktivované pluginy by neměly způsobit žádné problémy, web vidím funkční? Jen se tam mixuje HTTP a HTTPS verze, nepřecházeli jste na HTTPS?

    #36057

    Honza19
    Participant

    Jedinou změnou bylo deaktivování těch pluginů. Nefunkčností webu jsem myslel právě to mixování, kdy se občas objeví pouze textová podoba, omlouvám se za nepřesný výraz. Předpokládám, že to může být také důvodem mé nemožnosti se přihlásit do administrace. Po zadaní jména a hesla nenaskočí žádná hláška, pouze se vymaže obsah vyplňovaných polí.

    #36058

    admin
    Keymaster
    Web

    Ano, je to patrně důsledek mixování HTTP a HTTPS verze. Nepřecházeli jste na HTTPS? Bohužel asi neporadím, protože nevím, jakým způsobem jste to prováděli a co a kde bylo přesně změněno, musel bych konkrétní web vidět. Je třeba vše správně dořešit, zmigrovat databázi a zkontrolovat mixování obsahu (na první pohled to vypadá, že problémů tam je několik). V případě zájmu se na to mohu podívat v rámci placené zakázky (pošlete prosím přístupy do administrace a na FTP), ale bohužel není žádná jednoduchá rada, co udělat, aby to zase začalo správně fungovat. Můžete zkusit následující (určitě si ale udělejte aktuální zálohu):

    – Zmigrovat databázi (změna HTTP na HTTPS), pozor na serializovaná data.
    – Postupně sledovat konzoli prohlížeče a řešit jednotlivé výskyty mixovaného obsahu (zdá se mi, že to je někde i natvrdo v šabloně).
    – Nezapomenout na přesměrování (HTTP -> HTTPS).

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 4 příspěvky - 1. až 4. (z celkem 4)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti