Výpis ze stránky do kalendáře

Úvodní stránka Fórum podpory WordPressu Problémy s WordPressem Výpis ze stránky do kalendáře

Štítky: 

Zvolené téma obsahuje celkem 5 odpovědí. Do diskuze (3 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  togur a poslední změna je stará 11 let, 9 měsíců.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 6 příspěvků - 1. až 6. (z celkem 6)
  • Autor
    Příspěvky
  • #1852

    Alex
    Participant

    Ahoj, pokusím se dotaz popsat. Mám na webu stránku, kde jsou podle měsíců vypsány pořádané akce. Chtěl bych tyto akce zobrazovat i v kalendáři, ale při zachování stránky s výpisem akcí. Jde mi o to, abych nemusel vše psát 2×, jednou do stránky a podruhé do kalendáře. Jak na to?

    Díky

    #12207

    togur
    Participant
    Web
    #12208

    Alex
    Participant

    Ahoj,

    no není to to, co bych potřeboval. Asi nebude jiná možnost, než vše vypisovat 2×. Jednou do seznamu ve stránce a podruhé do kalendáře. Ještě pobádám. A ještě by zančka ideál byla, aby se v tom kalendáři vše aktualizovalo, ve smyslu, dopíšu akci a kalendář se automaticky aktualizuje.

    #12209

    admin
    Keymaster
    Web

    Bohužel to moc nechápu, chtělo by to nějaké podrobnosti (jaké funkce a pluginy jsou použity pro výpis na stránce a v kalendáři), ideálně také ukázku.

    #12210

    Alex
    Participant

    Tak jak je to v linku http://www.wineofczechrepublic.cz/8-3-kalendar-vinarskych-akci-cz.html . Na stránce jsou vypsané akce (na celý rok) a ještě je v pravém sloupci kalendář, kde jsou zvýrazněny akce na daný měsíc.

    #12211

    togur
    Participant
    Web

    Promiň, ale teď už tvůj dotaz nechápu vůbec. Vždyť to tam máš – jak ve výpisu tak v kalendáři (bublina po najetí na den)!?

Aktuálně je na stránce zobrazeno 6 příspěvků - 1. až 6. (z celkem 6)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti