Výpis rubrik

Štítky: ,

Zvolené téma obsahuje celkem 5 odpovědí. Do diskuze (3 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  JurinW a poslední změna je stará 12 let.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 6 příspěvků - 1. až 6. (z celkem 6)
  • Autor
    Příspěvky
  • #1550

    JurinW
    Participant
    Web

    NA svém webu mám příspěvky zařazený do několik rubrik-podrubrik, např. Evropa-Česko-Brno. Potřeboval bych poradit, jak docílit toho, aby se my při výpisu rubriky Evropa, nevypsal příspěvek třikrát, za každou podrubriku. NEvíte jak na to???

    #11151

    LuCaCZ
    Participant

    Buď vkládat příspěvěk jen do poslední rubriky (Brno) – automaticky pak bude patřit i do nadrubrik Česko a Evropa. Ve výpisu Evropa pak bude jen jednou.

    Nebo pak upravit loop ve vypisování příspěvků

    Filter Duplicate Posts in the Loop

    http://codex.wordpress.org/The_Loop

    #11152

    JurinW
    Participant
    Web

    NO já zase tak zběhlý v tom php a sql nejsem. Tomu, že bych to dal jen do té rubriky BRNO rozumím, ale fungovalo mi to i tak. A asi jsem něco někde zaškrtl nebo nastavil a už to nefunguje správně. Říkal jsem si, že existuje nějaké jednoduší řešení pro laika-začátečníka. Jinak se těmi odkazy budu muset prokousat a to jde sakra pomalu. Díky

    #11153

    JurinW
    Participant
    Web

    viz http://wpengineer.com/1719/filter-duplicate-posts-in-the-loop/

    Není mi jasné jaký k sobě mají ty dvě smyčky vzath. Mě to příjde, že v LOOP no.1 se ukládají ID příspěvku do proměnné a ve smyčce LOOP no.2 se kotroluje zda tam již jsou a pak se vypíše. Ale já asi spíš potřebuji aby se když tam je, už navypsal.

    Takže asi po vypsání příspěvku uložit jeho ID do proměnné array a pak pomocí If in array zjisti zda tam je. A když tam je tak nevypisovat.

    #11154

    admin
    Keymaster
    Web

    Ještě než se budeme pouštět do podrobností ohledně loopu, tak bych chtěl upozornit, že i v nadřazené rubrice by se měl příspěvek vypsat pouze i jednou, i kdyby byl v několika podrubrikách…

    Zkuste na chvíli přepnout na výchozí šablonu Twenty Eleven. Problém tam je také vidět? Potom to může způsobovat nějaký plugin a zkuste je všechny deaktivovat.

    #11155

    JurinW
    Participant
    Web

    Tak měl jsi pravdu, bylo to asi pluginem SideBLog WordPress Plugin. Ten když deaktivuji tak mi to funguje. Díky

Aktuálně je na stránce zobrazeno 6 příspěvků - 1. až 6. (z celkem 6)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti