Výpis příspěvků dané kategorie na stránku

Úvodní stránka Fórum podpory WordPressu Problémy s WordPressem Výpis příspěvků dané kategorie na stránku

Zvolené téma obsahuje celkem 1 odpověď. Do diskuze (2 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  admin a poslední změna je stará 11 let, 6 měsíců.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 2 příspěvky - 1. až 2. (z celkem 2)
  • Autor
    Příspěvky
  • #2087

    nonbrake
    Participant

    Dobrý den, mám příspěvky, které mají kategorii (rubrika), aktuality a pak mám stránku aktuality?

    Jak vypsat příspěvky z dané kategorie na stránce aktuality, předpokládám, že si udělat vlastní šablonu a jak je tam pak vypsat, aby se vypsali třeba po 5-ti na stránku + navigační prvky předchozí, další?

    Děkuji za radu.

    #12649

    admin
    Keymaster
    Web

    Projděte si prosím nejdříve související témata, na fóru se to řešilo již mnohokrát. Nejdůležitější je zejména zamyšlení, zda je opravdu potřeba speciální stránka, která vlastně nahrazuje výpis rubriky? V čem to bude lepší než jednoduchý výpis rubriky?

    Pokud to ale opravdu z nějakého důvodu potřebujete, tak je možné vytvořit speciální šablonu stránky, kde použijete např. funkci WP_Query(). Jeden z příkladů je k nalezení např. v dokumentaci (anglicky). Stránkování a další navigační prvky použijete standardně, jako u výpisu rubriky, vše bude totiž vztažené k novému cyklu (loop), takže by to mělo z velké části fungovat. Použít můžete např. funkce previous_posts_link() a next_posts_link(), případně další speciální funkce, které jsou v aktuálně používané šabloně (navigace, stránkování).

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 2 příspěvky - 1. až 2. (z celkem 2)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti