Výpis článků

Štítky: ,

Zvolené téma obsahuje celkem 2 odpovědi. Do diskuze (3 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  admin a poslední změna je stará 12 let, 2 měsíce.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 3 příspěvky - 1. až 3. (z celkem 3)
  • Autor
    Příspěvky
  • #1344

    Brummie
    Participant

    Zdravím. Chtěl bych se zeptat, zda existuje plugin, jenž mění výpis článků.

    Aby to nevypadalo klasicky http://svetobrazku.cz/upload/images/viu1326220232s.PNG ale například takhle http://svetobrazku.cz/upload/images/jdv1326220317s.PNG

    #10207

    neteyescz
    Participant

    Zdravím,

    Toto je otázka stylování a vlastního doporogramování. WordPress je platforma, na které se staví web, není to vizuální editor pro tvorbu webu.

    S Pozdravem,

    Neteyes.cz

    #10208

    admin
    Keymaster
    Web

    Přesně tak, informace tam jsou sice stejné (název, datum, obsah, atd), ale zcela jiné je zobrazení, kterého dosáhnete pouze úpravou kaskádových stylů (CSS), případně i HTML. Pro začátečníky to ale není moc jednoduché a spíše v tomto případě doporučím zvolit rovnou nějakou jinou šablonu, která bude odpovídat požadovanému vzhledu.

    Pokud si chcete zkusit vlastní vzhled naklikat, tak můžete použít např. program Artisteer nebo zajímavý online nástroj PressWork, který nainstalujete v podobě šablony. Ani jeden z nich není zcela ideální, ale můžete je také vyzkoušet…

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 3 příspěvky - 1. až 3. (z celkem 3)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti