Výchozí obrázky v záhlaví

Úvodní stránka Fórum podpory WordPressu Problémy s WordPressem Výchozí obrázky v záhlaví

Zvolené téma obsahuje celkem 1 odpověď. Do diskuze (2 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  neteyescz a poslední změna je stará 12 let, 6 měsíců.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 2 příspěvky - 1. až 2. (z celkem 2)
  • Autor
    Příspěvky
  • #1254

    helpfin
    Participant

    Ahoj, mám problém. Mám šablonu Graphene a chtěl bych v záhlaví své obrázky. Vytvořil jsem je, mají patřičný rozměr a když je nahraji a chci aktivovat, tak mi na webu neustále zůstávají výchozí obrázky. Co s tím?

    Díky. Radek

    #9744

    neteyescz
    Participant

    Dobrý den,

    Šablonu Graphene jsem v začátcích také používal, nikdy jsem s ní neměl problém, ale to se mohlo s příchodem nových verzí změnit. Před chvíli jsem provedl testy tohoto tématu na nejnovější verzi WordPressu a vše funguje jak má ( tzn. po nahrání vlastního obrázku v menu “záhlaví” se zobrazí ). Nabízím zde dvě možná řešení:

    (1) U starších šablon jsem dělával, když to nešlo jako teď vám, že jsem na FTP přepsal defaultní záhlaví, většinou v adresáři šablony ve složce images a podsložce logos.

    (2) Je možné, že máte v menu ovládání Graphene zaškrtnutu položku “Použít náhodný obrázek ze záhlaví” v menu Zobrazení>Volby zobrazení záhlaví.

    (3) Nespecifikovatelná chyba, na váš web zaútočilo UFO či ho napadl Chuck Norris.

    A jak určitě víte: “Chuck Norris bydlí na ulici Error číslo popisné 404. Ještě nikdy nebyla nalezena .” Zdroj: Živě.cz ;-)

    Neteyes.cz

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 2 příspěvky - 1. až 2. (z celkem 2)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti