Vrácení aktualizace

Zvolené téma obsahuje celkem 6 odpovědí. Do diskuze (2 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  moncavaltrova a poslední změna je stará 9 let, 2 měsíce.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 7 příspěvků - 1. až 7. (z celkem 7)
  • Autor
    Příspěvky
  • #22117

    moncavaltrova
    Participant

    Dobrý den, chtěla bych se zepta, zda by šla vrátit aktualizace šablon? Včera jsem stáhla novou aktualizaci a předtím jsem si stávající neuložila (nevěděla jsem..:o( jedná se o web http://www.elementscrew.cz. Předem děkuji Monika Valtrová

    #22118

    admin
    Keymaster
    Web

    Po aktualizaci používané šablony Accelerate se objevil nějaký problém? Nebo proč ji chcete vracet? Pokud proběhla automaticky (tedy odkliknutím aktualizace šablony v administraci), tak byly všechny původní soubory smazány a nahrazeny novými. Některé prémiové šablony si uchovávají starší verze, ale moc časté to není. Obecně po aktualizaci o všechny dřívější soubory nenávratně přijdete (pokud je nemáte někde zálohované). Můžete si ale stáhnout starší verzi šablony a nahrát ji ručně na FTP.

    #22119

    moncavaltrova
    Participant

    Cely design stranek se zmenil a je naprosto jiny. O zaloze zadne nevim ale nutne bych potrebovala vratit puvodni design stranek.

    #22120

    admin
    Keymaster
    Web

    A prováděla jste v šabloně dříve nějaké úpravy (nebo třeba někdo na zakázku)?

    #22121

    moncavaltrova
    Participant

    Bylo to provadeno na zakazku. Font byl bily a podklad byl tvoren z obrazku a tanecniku. cele pozadi bylo tmave a uvodni fotka byla videt pri otevreni webu cela

    #22122

    admin
    Keymaster
    Web

    V tom případě jste aktualizací patrně přemazala proveden změny. A je to zejména chyba toho, kdo změny připravoval, že nepoužil odvozenou šablonu. Naopak jste jednala správně, protože pokud vyjde aktualizace, tak je vhodné ji provést. Jaké máte možnosti?

    1) Zkusit získat zálohu od toho, kdo změny připravoval (třeba je má ještě někde uložené).

    2) Pokud nemáte nastavené vlastní zálohování, tak to ale většinou dělá přímo hosting. Jaký používáte hosting? Nemáte možnost se dostat k zálohovaným datům? Zkuste se případně zeptat přímo na podpoře hostingu.

    #22123

    moncavaltrova
    Participant

    Jaky pouzivame hosting bohuzel momentalne nevim. Zkusim se poptat na zalohu. Velice Vam dekuji za odpovedi.Pripadne Vas jeste kontaktuji.
    Hezky den
    Valtrova

Aktuálně je na stránce zobrazeno 7 příspěvků - 1. až 7. (z celkem 7)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti