Vlastní tlačítko v TinyMCE

Úvodní stránka Fórum podpory WordPressu Problémy s WordPressem Vlastní tlačítko v TinyMCE

Zvolené téma obsahuje celkem 5 odpovědí. Do diskuze (3 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  admin a poslední změna je stará 11 let, 5 měsíců.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 6 příspěvků - 1. až 6. (z celkem 6)
  • Autor
    Příspěvky
  • #2407

    roboti006
    Participant

    Zdarec. Už jednou jsem tady řešil podobnou věc s TinyMCE, obsaženou ve WP, ale teď potřebuju vědět, jak bych mohl přidat do editoru (ne do editoru HTML, jako dělá Post Editor Buttons Fork, na který jste mně nasmělovali), ale abych mohl formátovat text přímo z editoru, vlastnímy tagy… Psali jste také něco o tom, že se to upravuje ve functions.php šablony, ale nevím jestli zrovna toto jse ze šablony nastavit. Mohli by jste mi poradit? Předem děkuju.

    #13240

    Lukenzi
    Participant
    #13241

    roboti006
    Participant

    Toto není to co řeším. Chci přidat tlačítko (pokudmožno i vlastní ikonu), které by umělo označit text nějakým HTML formátováním (jako je už třeba <b> nebo <i>). Prostě chci text obalit do vlastního tagu.

    #13242

    Lukenzi
    Participant

    Tlačítka nemusím, já používám vlastní shortcode – takové hybridní bbcode :)

    např tučné, [c]kód[/c], [cite]citace[/citace], [red]červeně[/red], [green]zeleně[/green] atd. atd. Zjistil jsem totiž, že když už píšu článek tak píšu oběma rukama a sahat furt na myšku je prostě ztráta času :) Výhoda je v tom, že si tak můžu nadefinovat co chci, nemusí to být nutně jeden HTML tag může to být klidně celý DIV se spešl formátováním uloženým klidně i pod jedním písmenkem. Je to o zvyku, ale neskutečná úspora času a jednoduchost. Něco na způsob jako jsem popsal tady. Pokud ale najdu něco na ikonky ozvu se.

    #13243

    roboti006
    Participant

    Tak jistě… shortcode se dají použít, ale já bych chtěl, aby tyto funkce mohli používat uživatelé, kteří nemají přístup k závorkám a tak (mobily – jestli vůbec tinymḾCE funguje na mobilech a Androidech…). Potřeboval bych čistě to tlačítko, které bych přidal do editoru.

    Už delší dobu hledám nějaký návod na toto, ale zatím jsem nenašel nic, co by odpovídalo tomu co potřebuju.

    #13244

    admin
    Keymaster
    Web

    Objevil se další podobný dotaz, kde jsem shrnul nejlepší dostupné návody a nápady. Vyzkoušejte a dejte prosím vědět, zda se zadařilo…

Aktuálně je na stránce zobrazeno 6 příspěvků - 1. až 6. (z celkem 6)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti