Vlastní kód nad příspěvky

Úvodní stránka Fórum podpory WordPressu Problémy s WordPressem Vlastní kód nad příspěvky

Štítky: ,

Zvolené téma obsahuje celkem 8 odpovědí. Do diskuze (3 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  admin a poslední změna je stará 5 let, 2 měsíce.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 9 příspěvků - 1. až 9. (z celkem 9)
  • Autor
    Příspěvky
  • #36477

    NoFire
    Participant
    Web

    Ahoj, můžete mi prosím někdo poradit s úplně tupým dotazem ?
    Na šabloně tpSunrise mám nastavenou úvodní stránku jako “Nejnovější příspěvky”. Je možný na tu stránku přidat před ty nejnovější příspěvky nějakej svůj html kód ? Potřeboval bych to na stránky obce, kde budou na úvodní stránce informace o obci a pod nima bude starosta jako příspěvky psát aktuality. Nebo dá se nějak jinak zobrazovat nejnovější příspěvky na úvodní stránce společně s vlastním kódem ?

    Díky za pomoc

    #36480

    Jakub
    Participant
    Web

    Šablonu neznám, ale minimálně je hodně stará. Každopádně přidat vlastní kód je možné rovnou do zdrojových souborů (nepředpokládám, že by ji někdo aktualizoval, ale jinak samozřejmě se to dělá přes child šablonu).

    Jinak se dá také využít třeba nějaký plugin pro výpis příspěvků a vložit do vytvořené stránky.

    #36482

    NoFire
    Participant
    Web

    Díky za tip. Ten kód před příspěvky přímo na stránku to by šlo, nechápu proč mě to nenapadlo :-) . KAždopádně díky za pomoc.

    #36487

    NoFire
    Participant
    Web

    Tak jsem to nakonec vyřešil úplně jinak. Koupil jsem si program Artisteer za nějakých 1200,- Kč, v tom jsem si udělal stránky tak jak jsem chtěl, převedl je do WordPressu a mám to přesně tak jak to chci.

    #36542

    admin
    Keymaster
    Web

    Kvůli takové drobné úpravě je asi program Artisteer dost zbytečná věc (nehledě na to, že je už velmi zastaralý a na fóru jsme s ním také měli dost problémů)… Ale pokud to funguje, tak jak jste potřeboval, tak to asi není problém :-)

    #36543

    NoFire
    Participant
    Web

    Já už ho měl koupený dříve a spíš jsem si vzpomněl, že ho mám. Já s ním problém nemám vůbec. Nevím s jakou jste pracovali verzí, ale mě docela vyhovuje. Samozřejmě ne na všechno. Na úvodní stránce si naházím widgety a post kam chci a převedu si to do šablony WP. Fakt je ten, že editace stylů je trochu rozsáhlá :-) , ale to mi moc neva.

    Ahoj

    #36551

    admin
    Keymaster
    Web

    Hlavní obava spočívá právě v tom, že je několik let neaktualizovaný, takže nemusí podporovat všechny nové funkce WordPressu a co si pamatuji, tak byl výsledek dost nepěkný. Ale hodnotím to z hlediska programátora a přitom moc neřeším, že jste s tím jako uživatel dosáhl potřebných úprav, což je v tomto případě prostě hlavní :-)

    #36556

    NoFire
    Participant
    Web

    Když jsem před třemi lety viděl výsledný kód, který vyprodukoval Artisteer tak jsem se zhrozil a odinstaloval ho. Teď ale když se podívám třeba v editoru ve WP tak mi to zase tak hrozný nepřipadá. Myslím, že nějaký pokrok tam je.

    #36558

    admin
    Keymaster
    Web

    Je to možné, už jsem ho nějakou dobu neviděl, ale přijde mi divné, že jsou poslední novinky už asi 4 roky staré…

Aktuálně je na stránce zobrazeno 9 příspěvků - 1. až 9. (z celkem 9)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti