Vkládání vzkazů

Zvolené téma obsahuje celkem 2 odpovědi. Do diskuze (2 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  hrncal.junior a poslední změna je stará 10 let, 2 měsíce.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 3 příspěvky - 1. až 3. (z celkem 3)
  • Autor
    Příspěvky
  • #6501

    hrncal.junior
    Participant
    Web

    Dobrý den,

    měl bych dotaz ohledně jednoho řešení. Chtěl bych na webu vkládat příspěvky, které by následně mohli uživatelé sdílet na FB a poslat si meilem. To problém nebude. Co ale potřebuji vyřešit je toto:

    nevím, jestli existuje plugina – to by bylo nejlepší řešení. Pokud ne, tak bych to chtěl udělat pomocí rubriky, kterou bych si udělal. Ale chtěl bych udělat vlastní vzhled, pouze pro tyto konkrétní články v té dané rubrice. Vzhled ostatních článků v jiných rubrikách by zůstal nezměněn. Šlo by něco takového? A případně jak by to šlo řešit jinak? Děkuji

    #17758

    ScheRas
    Participant
    Web

    Některé šablony přiřazují každému příspěvku CSS třídu obsahující název kategorie, ve které je umístěn (např. post-category-nezarazene). Pokud to Vaše šablona nepodporuje, můžete to tam přidat, a jednoduchým způsobem pak pomocí nastylování zvýrazňovat vybrané příspěvky.

    #17759

    hrncal.junior
    Participant
    Web

    Já bych potřeboval mít možnost používat dvě šablony příspěvků. Jednu pro ty co tam již jsou a druhou – speciální pro tyto vzkazy.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 3 příspěvky - 1. až 3. (z celkem 3)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti