Vkládání souborů

Zvolené téma obsahuje celkem 3 odpovědi. Do diskuze (2 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  admin a poslední změna je stará 12 let, 11 měsíců.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 4 příspěvky - 1. až 4. (z celkem 4)
  • Autor
    Příspěvky
  • #976

    leku
    Participant
    Web

    Zdravím,¨

    nejdou mi vložit soubory. Pouze se ahrají do galerie a knihovn. V galerii se ani nezobrazí. V knihovně se zobrazí, ale vložit do příspěvku nejdou.

    Poraďte.

    Dík Lenka

    #8341

    admin
    Keymaster
    Web

    Pokud jsem to dobře pochopil, tak jednoduše nahrajete soubor do Knihovny médií (nebo používáte nějaký plugin). A když kliknete v menu Média – Knihovna médií, tak se vám nahraný soubor v pořádku zobrazí, ale když si ho chcete zobrazit ve vizuálním editoru (tlačítko Přidat obrázek), tak se vám tam nahrané obrázky (soubory) nezobrazí, takže ani nejdou vložit do příspěvku?

    Nejpravděpodobnější je, že by to mohl dělat nějaký plugin. Zkuste je všechny deaktivovat. Můžete také vyzkoušet nějaký jiný prohlížeč. Pokud nic nepomůže, pošlete prosím administrační přístupy do WordPressu na email pavelevap@separatista.net nebo zkuste ještě podrobněji popsat celý problém…

    #8342

    leku
    Participant
    Web

    Děkuji,

    chyba byla v prohlížeči Explorer 9, vrátila jsem zpátky starý a hned to jde.

    Lenka

    #8343

    admin
    Keymaster
    Web

    Stejně bude ale asi problém někde ve WordPressu, respektive v nějakém pluginu. Nejnovější WordPressu funguje s prohlížečem Internet Explorer 9 bez problémů. DO budoucna to budete muset stejně vyřešit, protože přechod na starší prohlížeč není určitě ideální…

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 4 příspěvky - 1. až 4. (z celkem 4)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti