Vkladani odkazu

Zvolené téma obsahuje celkem 1 odpověď. Do diskuze (2 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  Lukenzi a poslední změna je stará 11 let, 5 měsíců.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 2 příspěvky - 1. až 2. (z celkem 2)
  • Autor
    Příspěvky
  • #2445

    icecko
    Participant
    Web

    Zdravim vsechny a predem se omlouvam za jednoduche dotazy, zkousel jsem hledat ve foru, ale velice spatne se k necemu dostavam, co by mi pomohlo. Takze:

    1.Prvni problem mam, kdyz chci na strance vlozit odkaz (v administraci – prehled stranek/strankaKterouUpravuji/upravit a v dialogovem okne si oznacim cast textu, kde chi mit externi odkaz, kliknu na “Vlozit/upravit odkaz” objevi se mi dialog, vlozim URL nahoru a kdyz to potvrdim tak mam dialog Ze opoustim tuto stranku, a at to delam jak chci vzdy mi to prejde na “prispevky” (v admin rozhrani) a vlozeny odkaz mi neulozi (to se stava v obou pripadech odsouhlasim, ci neodsouhlasim opusteni stranky – jo a poprve a podruhe, kdyz jsem to zkousel, tak tento dialog se vubec nezobrazil a rovnou mě to hodilo na prispevky). Delam neco spatne, nebo to blbne WordPres?

    2.Da se nejak jednoduse nastavit (asi jo, ale ja na to neprisel), abych mel text ve stejne sirce jako zahlavi, cili 1000 bodu? Stahl jsem si plugin WP columns, ale jeste jsem to s nim nezkousel. Je to cesta? Mozna ze to jde jednoduseji, kdyz bych to rucne zmenil v html editoru vzhledu? Pokud ano, kde?

    3.Zmenil jsem kompletne barvu pozadi, ale jeste mi dela stale bily ramecek dole, kde je info o wordpressu, pomuze mi nekdo najit, kde to barvu zmenim, kod barvy mam samozrejme ulozeny, ale nevim, ve kterem miste je barva tohoto obdelnicku) Tady je link na stranky, ktere tvorim http://valasska-bystrice.knihovna.info/.

    Doufam, ze jsem se vyjadril aspon trochu srozumitelne, jsem v tom samouk.

    #13333

    Lukenzi
    Participant

    1) WordPress neblbne, jaký používáte prohlížeč? V jaké je verzi? Dělá to samé i v jiném prohlížeči?

    Zkoušel jste deaktivovat všechny pluginy a zkusit to znovu? Zkoušel jste aktivovat výchozí šablonu vzhledu a zkusit to znovu? Opakuje se chyba i tak?

    2) Jaký text myslíte? Text článků? Pravděpodobně úpravou css souboru šablony.

    3) Do css souboru (nakonec) přidejte

    footer#colophon{

    background-color: rgb(166, 179, 207);

    }

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 2 příspěvky - 1. až 2. (z celkem 2)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti