video formát

Štítky: , , ,

Zvolené téma obsahuje celkem 2 odpovědi. Do diskuze (2 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  Librst a poslední změna je stará 7 let, 8 měsíců.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 3 příspěvky - 1. až 3. (z celkem 3)
  • Autor
    Příspěvky
  • #28249

    Librst
    Participant

    Zdravím, chtěl by jsem se zeptat jestli je možné nějak nastavit aby šlo na wordpress přehrávat video soubory ve formátu .mts Používám plugin Huge IT Video Player a formát .mts nelze přehrát. WordPress jej ani nepodporuje. Nevíte někdo jak to udělat aby videa v tomto formátu na stránkách fungovali?

    Existuje nějaký plugin který to odblokuje?

    #28250

    Azifaral
    Participant
    Web

    Takto to podle mě nepůjde. Jde totiž o to, že mts je high-definition MPEG, který standardně operační systémy a tím pádem i prohlížeče nepodporují a aby jste jej přehrál, tak musíte mít v počítači pro toto softwarovou podporu, tzn. nějaký program který už tent formát přehrát umí. To ale samozřejmě každý nemá. Tím pádem je to ve stavu, že i když by jste dal ten mts soubor na web, tak pouze uzká skupina uživatelů, kteří by měli nainstalovaný tento program jej přehrají a ostatní ne. Vy budete muset vždy ten mts soubor převést do obecně podporovaných formátů jako je např. avi / mp4 / mpg atd. a pak už ten plugin a tím pádem i všichni uživatelé budou moci toto video přehrávat.

    #28251

    Librst
    Participant

    Děkuji za informaci. Videa vždy převádím na mp4 ale včera jsem nahrál video, převedl jej na mp4 a v počítači jede perfektně. Ale jakmile jej nahraji na stránky, tak se začne vlnit a nevím jak se toho zbavit. A udělalo to jen toto nové video. Ostatní jedou bez problému.

    Fakt už nevím co s tím.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 3 příspěvky - 1. až 3. (z celkem 3)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti