Více témat na stránce

Zvolené téma obsahuje celkem 3 odpovědi. Do diskuze (2 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  admin a poslední změna je stará 11 let, 7 měsíců.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 4 příspěvky - 1. až 4. (z celkem 4)
  • Autor
    Příspěvky
  • #2121

    Jogi
    Participant

    //edit: když sme u toho tak jsem narazil ještě na tuto chybu, nevíte co přesně to po mně chce ?

    Warning: Cannot modify header information – headers already sent by (output started at /data/web/virtuals/27152/virtual/www/wordpress/index.php:4) in /data/web/virtuals/27152/virtual/www/wordpress/wp-includes/pluggable.php on line 881, díky.

    Čaute, potřeboval bych poradit, popřípadě budu rád za linky na návody apod.

    Vytvořil jsem si zatím opravdu jednoduché téma (začátečník) vypadá nějak takto http://www.hraz.eu/wordpress/ a potřeboval bych v tom menu (vytvořené přes wordpress) asi 4 odkazy (jak je položka Kecy v Klecy, třeba Galerie, Videa apod.)

    Tak aby sem se dostal do jiné šablony(tématu) které si taky nadefinuju přes css.

    Potřebuju totiž aby třeba v Galerii byly pěkně obrázky ikony 3 na řádku, třeba v odkaze na Videa, budou videa z youtube a třeba 2 na řádku.

    Otázka zní jak na tento problém, jak potom vypisovat tyto články a jak potom označím, který se má kam zařadit, pokud se to tu někde už píše, tak stačí odkázat, prohledal jsem to tu, ale našel jsem jen page-sitemap a tam jsem se trochu ztratil, děkuju za všechny vaše rady :).

    #12696

    admin
    Keymaster
    Web

    Pokud jde o tu úvodní chybovou hlášku, tak tu musíme vyřešit nejdříve, protože se jinak nelze moc podívat na zmiňovaný web :-)

    – Neupravoval jste soubor index.php?

    – Zkuste ho překopírovat původním souborem, možná se třeba jen špatně nakopíroval na FTP.

    – Teoreticky by to mohl způsobovat nějaký plugin či právě vlastní úpravy šablony. DO administrace se patrně dostanete, takže deaktivujte všechny pluginy a aktivujte výchozí šablonu Twenty Eleven.

    Až se zbavíte chybové hlášky, tak dejte vědět…

    #12697

    Jogi
    Participant

    Děkuju za odpověď, je možné že je to varování díky tomu, že tam mám ještě jeden web a nějak se to kouše navzájem? Když přejdu na hraz.eu/wordpress/ bez www, stránky normálně fungují :/.

    Nepotřebuju plně funkční stránky tady si to jen zkouším, potřebuju vytvořit vzhled který pak přesunu na končný wp, který už běží.

    Soubor index jsem upravoval, vlastně celý jsem ho překopal a mám tam úvod stránek, to je špatně?

    Trochu jsem pokročil, menu jsem zvládnul přes wordpress, přidáním nových stránek, můj problém (je jich určitě více, ale hlavní) je jak vytvořit více šablon a jak je pak přes wordpress přidat(spojit) s různými stránkami, jestli mě rozumíte a jestli to takto nějak půjde. Když pomineme grafiku, s kterou si pohraju na závěr, tak hraz.eu/wordpress/ … potřeboval bych jak mám menu (zatím Uvod, O mně, Galerie), vytvořit různé šablony pro každou tuto stránku, myslím přes ccs3, vytvořit to není problém, spíš jak to před ten wordpress dodatečně přiřadit těm stránkám. Potřebuju totiž stránky pak předat a musí to být jednoduše upravovatelné z wordpressu ne abych po někom chtěl html a css, protože nejlehčí cesta je to natvrdo napsat pro každou stránku a to je cesta do pekel :).

    Moc děkuju i za pokus poradit ;).

    #12698

    admin
    Keymaster
    Web

    To s tím chybějícím www je určitě zajímavé :-) Podle adresářové struktury používáte hosting Wedos? Neprováděl jste tam nějaké úpravy souboru .htaccess? Mají tam své specifické nastavení…

    Pokud jste upravoval soubor index.php v hlavním adresáři, tak je to velmi špatně, zatímco pokud jste upravoval soubor index.php v adresáři s používanou šablonou, tak je to v pořádku. Podle té chybové hlášky ale mohl být upravován hlavní soubor index.php, a to patrně nesprávným způsobem. Zkuste tento soubor nahradit původním souborem z instalačního balíčku nebo raději celý WordPress automaticky přeinstalujte (menu Nástěnka – Aktualizace).

    Ke každé stránce můžete přiřadit speciální šablonu, kde trochu změníte HTML (třídy, struktura) a potom vše nastylujete v souboru style.css. Podívejte se prosím na související vlákna, najdete tam další informace a odkazy na manuál…

    Pokud není něco jasné nebo jsem to špatně pochopil, tak se klidně dál ptejte…

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 4 příspěvky - 1. až 4. (z celkem 4)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti