Vhodný slider

Zvolené téma obsahuje celkem 4 odpovědi. Do diskuze (3 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  admin a poslední změna je stará 11 let, 5 měsíců.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 5 příspěvků - 1. až 5. (z celkem 5)
  • Autor
    Příspěvky
  • #2473

    toredor
    Participant

    Ahoj,

    mohl by mi poradit někdo nějaký dobrý free slider? Používám tento: http://wordpress.org/extend/plugins/slideshow-gallery/ , ale nechce se mi nic vypsat používám na výpis tento kód:

    if (function_exists('slideshow')) { slideshow($output = true, $gallery_id = false, $post_id = false, $params = array()); }

    Poradí mi někdo prosím?

    #13499

    Lukenzi
    Participant

    http://wordpress.org/extend/plugins/search.php?q=slider

    Možná jsem už asi paranoidní ale Slideshow-gallery bych asi nepoužíval, obsahuje upravený script timthumb.php…

    #13500

    toredor
    Participant

    googlit umím chtěl jsem poradit nějaký prověřený, ale dík za odpověď

    #13501

    Lukenzi
    Participant

    1) Odkazovaná stránka nemá s googlem nic společného

    2) Na odkazované stránce máte u každého pluginu hodnocení uživatelů, kteří jej vyzkoušeli nebo taky počet stažení pluginu. Jak víc by jste jej chtěl prověřit? Myslím, že počet stažení a celkové hodnocení u konkrétního pluginu je asi ta nejlepší informace o tom jaký plugin je.

    #13502

    admin
    Keymaster
    Web

    Bohužel těžko nějaký doporučit. Většinou si uživatelé vybírají podle toho, jak se jim líbí vzhledově. Pokud je plugin rozumně aktualizován (tzn. např. nějaká existující aktualizace v roce 2012) a nějak průměrně hodnocen v oficiálním adresáři pluginů (mnozí uživatelé bohužel hodnotí negativně, i když je chyba na jejich straně a neumí slider zprovoznit), tak by neměl být s použitím problém. Můžete se také podívat na související témata, která se řešila u nás na fóru, třeba tu najdete nějaké vhodné tipy. Velmi často jsou také slidery přímou součástí šablony, takže není moc na výběr a používáte prostě to, co šablona podporuje.

    Ale zpět k problému se zmiňovaným pluginem Slideshow Gallery:

    1) Používáte zdrojový kód, který je uveden přímo na stránce pluginu, takže by měl být v pořádku. Vložil jste kód na správné místo v šabloně, respektive do správného souboru?

    2) Máte správně vyplněny všechny hodnoty pro slider, tedy patrně vytvořeny nějaké samostatné obrázky s popisem? V případě tohoto pluginu jde o menu Slideshow – Manage Slides. Můžete zkusit také další způsob a vložit slider pouze do nějakého testovacího příspěvku. Stačí k příspěvku nahrát nějaké obrázky a pomocí ikonky ve vizuálním editoru vložit obrázky do příspěvku v podobě slideshow pomocí zkráceného zápisu (shortcode):

    [slideshow post_id="21"]

    Tento způsob jsem zkoušel a vše bez problémů funguje…

    3) Může tam být také nějaký konflikt pluginů či problém se šablonou. Dochází pak k problémům s načítáním různých konfliktních Javascriptových souborů. Zkuste deaktivovat všechny pluginy a nasadit výchozí šablonu, třeba problém zmizí.

    Pokud ale problém stále přetrvává, tak alespoň uveďte URL, kde by se měl slider nacházet (ale není tam), zkusíme se na to podívat…

Aktuálně je na stránce zobrazeno 5 příspěvků - 1. až 5. (z celkem 5)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti