var dump

Zvolené téma obsahuje celkem 2 odpovědi. Do diskuze (2 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  ondrejkubik a poslední změna je stará 2 měsíce, 3 týdny.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 3 příspěvky - 1. až 3. (z celkem 3)
  • Autor
    Příspěvky
  • #37730

    ondrejkubik
    Participant

    Ahoj, kdyz jsem na strance prispevku, da se zjistit, v jake je zarazen rubrice? Pres var_dump() jsem to nevycetl. Konkretne, a tady to mozna resim postaru slozite a WP nabizi neco jinyho, mam prispevky, ktery maji rubiku POBYT a u tech se zobrazuje objednavkovy formular. Mam ale taky prispevku s rubrikou NOVINKA a tam uz to zobrazovat nechci, tak bych to rad “zaifoval” ze kdyz je to v jiny rubrice nez POBYT, tak se form nezobrazi.
    Dekuji za pripadnou pomoc :)

    #37731

    flashrad
    Participant

    kategorii aktualního článku zjistíte funkcí get_the_category
    funkce vrací pole kategorií zobrazovaného článku.

    #37732

    ondrejkubik
    Participant

    super diky moc :)

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 3 příspěvky - 1. až 3. (z celkem 3)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.