Úprava webu

Štítky: ,

Zvolené téma obsahuje celkem 3 odpovědi. Do diskuze (2 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  Bigdrobek a poslední změna je stará 12 let, 2 měsíce.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 4 příspěvky - 1. až 4. (z celkem 4)
  • Autor
    Příspěvky
  • #1364

    Jirik
    Participant
    Web

    Dobrý den všem,

    Potřebuju předělat swůj web, který vznikl pro jiné účely než kterým slouží teď. Nejdřív to bylo jen pro prezentaci nějakých rodinných záležitostí a cvičil jsem si na tom html a php, pak začala růst sekce mé odbornosti a s rostoucí návštěvností a publikační činností by to chtělo předělat na málinko profesionálnější vzhled a hlavně pohodlnost pro správu. Teď to běží na PHPRS a jsem nějak spokojen s funkcemi které to poskytuje, ale ted bych potřeboval třošku víc a změnu vzhledu (nijak zásadní)

    Potřeboval bych si o tom popovídat s odborníkem na WP. Hlavní je cena, protože ty stránky nejsou výdělečné. vydělají si sami na sebe, ale to je tak vše.

    http://www.jirikovovideni.eu/stavba

    Kdybyste měl někdo zájem mi za úplatu pomoct pak mě prosím kontaktujte na jirik@jirikovovideni.eu Preferuju po domluvě SKYPE jirikovo.videni

    #10297

    Bigdrobek
    Participant
    Web

    a) Vzhled – šablona celkem důležitý prvek při tvorbě webu na WP něco málo zde: http://wordpress.bigdrobek.com/sablony/

    b) Co od toho chci? – funkce stránek

    c) Kolik mám na to peněz jednorázově?

    d) Kdo se bude o web starat? Aktualizace wp, pluginů a šablon?

    e) SEO?

    #10298

    Jirik
    Participant
    Web

    a) vzhled třísloupcový layout viz šablona easel. zkouším jej zde: http://www.jirikovovideni.eu/stavbar/ ale štve mě na něm to že v levém sloupci se jednotlivé sekce skládají vedle sebe. Také na to není kompletní čeština. Sice jsem jsem do toho češtinu nějakou namontoval, ale neřeší vše.. stačilo by mi jen ve veřejné části v administraci mi to nevadí. Základ je jednobarevný podklad možná slonová kost, ale to už bych si doladil

    b) funkce stránek – to je široké téma. Vše co je dostupné nyní. Počítání přístupů na články, datum vydání článku.

    funkce poradny – viz forum počeštěné ve veřejné části, fotogalerie nextgen je dobrý, ale chce to pro galerii vlastní stránku,ankety, do budoucna jednoduchý e-shop. Vkládání reklam tak, že zadám reklamní kod do databáze a pak jeho ekvivalent budu vkládat do stránek a článků či bloků a když se změní parametry reklamního kodu tak se to automaticky projeví všude aniž bych musel všechno procházet ručně + počitadlo prokliků na reklamy. Funkce pro uživatele pro povolení nebo zakázání informačních emailů, funkce pro posílání hromadných mailů registrovaným uživatelům podle toho zda si to vyžádali v registraci. Registrace uživatelů kterým admin (já) nastaví úroveň. Požadováno je 5 levelů do kterých lze uživatele zaředit, přičemž každá vyšší úroveň zobrazuje vše co nižší úrovně. S tím je spojeno vydávání článků s možností zobrazení jen pro určité levely samostatně nebo veřejně všem. Sekce “ke stažení” s volbou jen pro registrované s počitadlem stažení s možností povolit jen některým levelům nebo všem.

    S tím by se muselo udělat i automatické přesměrování protože v tuto chvíli mi na články vedou odkazy od jinud a když změním systém tak se samozřejmě změní i adresy článků (asi přes htacces).

    Hlavní záludnost je v tom, že hlavní stránka jirikovovideni.eu bude v tomto vzhledu co je a “stavba” pak v jiné jednodušší košilce, ale oba pak je nutné převést na wp

    c)o penězích se rozhodnu až podle nabídky – jednak jsem obchodník a jednak razím teorii, že než abych urazil nevhodnou nabídkou tak si raději nechám nabídnout. Prostě chci vědět za kolik je kdo ochotný mi pomoct. Ne že bych to nezvládl sám, ale je to pro mě příliš mnoho času formou pokus omyl a já se ted potřebuju věnovat i jiným věcem. Kamarádce jsem rozchodil wp podle jejich představ protože to bylo velmi jednoduché z hlediska použitých pluginů, ale u sebe si nejsem jistý jestli se mi s tím chce ztrácet čas koumáním a hledáním pluginů pokud se mi finančně vyplatí zaplatit jinému.

    d) bude hlavní admin Já – aktualizace přístup k db a ke složkám a souborům atd. pak ještě 2 velmi důvěryhodní lidé kteří se starají o čtenáře a tazatele a fotky atd.

    e)samozřejmě nechci být neviditelný i když mám své stálé čtenáře, kteří chodí pravidelně pro radu..ale registrovat do katalogů nepotřebuju.

    Další věci pak je nutno dořešit pohovorem nebo mailem

    #10299

    Bigdrobek
    Participant
    Web

    poslan email

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 4 příspěvky - 1. až 4. (z celkem 4)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti