úprava web serveru

Zvolené téma obsahuje celkem 3 odpovědi. Do diskuze (2 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  admin a poslední změna je stará 6 let, 11 měsíců.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 4 příspěvky - 1. až 4. (z celkem 4)
  • Autor
    Příspěvky
  • #32477

    amdor
    Participant

    Dobrý den,

    potřebuji upravit formulář na který odkazují linky na této stránce (odkazy na stažení) Nedá se upravit v /admin a já nevím jak přistoupit na web server a upravit ho. Rady?

    #32493

    admin
    Keymaster
    Web

    Pokud to není v rámci nějakého pluginu pro stahování souborů, tak bude stránka asi řešena nějak jinak (možná samostatnou složkou na FTP nebo speciální funkcí v rámci šablony či pluginu). Bohužel těžko říci bez podrobnější znalosti konkrétního webu. Budete to muset pořádně prozkoumat, případně se ozvěte.

    #32510

    amdor
    Participant

    Jsem si skoro jist, že formulář není řešen žádným pluginem. To značí i download.keyshields… ne? K FTP mám přístup, ale nemám ponětí kde bych to našel. Je pro to určená konkrétní složka, kde bych to dohledal?

    Myslel jsem si, že se toto bude muset řešit přes hosting.

    Děkuji za odpověď,
    přeji hezký den.

    #32528

    admin
    Keymaster
    Web

    Odkazy sice vypadají, že vedou jinam, ale tam pak může být přesměrování, těžko říci. Každopádně na zobrazené stránce se načítá WordPress (i se šablonou), těžko říci, jak je tam obsah stránky vložen, to budete muset zjistit. Pokud stránka není přímo v administraci, tak může být natvrdo v nějakém PHP souboru, těžko říci. Pokud chcete změnit obsah stránky, tak to budete muset hledat někde uvnitř WordPressu, ale pokud jde o nahrání nového souboru, tak to je zase něco jiného, ten může být zase uložen někde jinde (patrně to bude ale zmíněno někde v rámci skriptu, který se stará o zobrazení stránky).

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 4 příspěvky - 1. až 4. (z celkem 4)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti