Úprava velikostí obrázků Woocommerce doplněním bílého pozadí

Úvodní stránka Fórum podpory WordPressu Pluginy (funkčnost webu) Úprava velikostí obrázků Woocommerce doplněním bílého pozadí

Zvolené téma obsahuje celkem 1 odpověď. Do diskuze (2 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  Jakub a poslední změna je stará 5 let.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 2 příspěvky - 1. až 2. (z celkem 2)
  • Autor
    Příspěvky
  • #37199

    podnikej.net
    Participant
    Web

    dobrý den, mám klienta s produktovým feedem na cca 8000 produktů, náhledové obrázky produktů z feedu jsou všech možných velikostí, na šířku, na výšku, všechno možné. Výsledný vzhled eshopu tedy není moc profi. Použila jsem vše možné, co woo nabízí, pro úpravu velikostí obrázků- 1:1, ořezávat, neořezávat, vlastní rozměry- ale efekt to nemá valný(https://darujproradost.cz/kategorie-produktu/kovane-polotovary/hroty-spice-ukonceni/spice-hroty/). Klient by rád, aby šlo nastavit PEVNOU šířku a výšku náhledového obrázku a kde by byl obrázek např, na výšku, tak do potřebných rozměrů by se uměl doplnit bílým pozadím, prý to takto má nastaveno poskytoval produkt. feedu(zde: https://www.kovian.cz/cz/Kovane-polotovary/Hroty-spice-ukonceni/Spice-hroty/?cur=1&force_sid=q88hana2j1fhnqhc2shqd5qir3). Je nějaké řešení i pro woo? Hledám všude možně ale nikde nic. Moc by mi to pomohlo. Předem děkuji.

    #37200

    Jakub
    Participant
    Web

    Co mě napadá rychlý fix k vyzkoušení, tak bych tomu přes CSS nastavil pevné rozměry a přes object-fit:contain obrázky přizpůsobil té velikosti.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 2 příspěvky - 1. až 2. (z celkem 2)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti