Úprava věcí na dashboard

Štítky: ,

Zvolené téma obsahuje celkem 1 odpověď. Do diskuze (2 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  admin a poslední změna je stará 13 let, 10 měsíců.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 2 příspěvky - 1. až 2. (z celkem 2)
  • Autor
    Příspěvky
  • #671

    krotzyk
    Participant

    Zdravím,

    chci se zeptat, jestli je možné nějak defaultně nastavit, co se bude všem registrovaným uživatelům wp zobrazovat na nástěnce? Chtěl bych jim tam nechat jen Možnost pro přidání rychlého příspěvku + nějaký vlastní text, nepřišel jsem ale na to jak to nastavit, ani jak tam vložit vlastní obsah…

    Předem díky za odpověď

    #7084

    admin
    Keymaster
    Web

    Ano, je to možné. Anglicky se těm částem Nástěnky říká Dashboard Widgets. Jediné, co myslím nejde úplně ideálně a jednoduše, je přesné rozmístění pro konkrétní uživatele.

    Vlastní text si můžeš přidat tak, že si na Nástěnce vytvoříš svoji vlastní oblast (widget), postačí k tomu několik řádků kódu vloženého do souboru šablony functions.php. A pokud si na to netroufáš, tak můžeš použít nějaký z pluginů, např. Dashboard Notepad.

    Jednotlivé widgety můžeš opět libovolně odebírat pomocí vlastního kódu, případně použít např. plugin Dashboard Heaven, který to vcelku bezproblémově zvládá.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 2 příspěvky - 1. až 2. (z celkem 2)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti