Uprava sloupců

Zvolené téma obsahuje celkem 5 odpovědí. Do diskuze (4 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  M@rek a poslední změna je stará 12 let, 10 měsíců.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 6 příspěvků - 1. až 6. (z celkem 6)
  • Autor
    Příspěvky
  • #982

    M@rek
    Participant
    Web

    Zdravím,

    je prosím nějak možná úprava sloupců tak, že mám 3-sloupcový vzhled (hlavní sloupec a 2 postraní vedle sebe) a pod ty dva postraní vložím jeden sloupec, který bude celou svou šířkou stejně široký jako oba výše postavené sloupce dohromady?

    EDIT: ježiš omlouvám se, já to prdnul do češtiny

    #8373

    admin
    Keymaster
    Web

    Na to se bohužel špatně odpovídá. Podobné věci nejsou pro začátečníky moc jednoduché, protože je třeba skloubit znalosti CSS a HTML a upravit stávající šablonu. Začal bych asi nějakým úvodním návodem a postupně se učil další podrobnosti. U některé šablony to půjde lépe a rychleji, u jiné trochu hůře. Záleží jak jsou navrženy…

    Zkus poslat odkaz na používanou šablonu, zkusíme se na to podívat…

    #8374

    M@rek
    Participant
    Web

    šablona je vytvořena v artisteru, web je zde wordpress.florbalmb.cz , jde o sloupec s FB a potažmo i vyhledávání, rád bych je roztáhl přes 2 a 3 sloupec. Mockrát děkuju za odkaz, jdu studovat

    #8375

    neteyescz
    Participant

    Zdravím,

    Moc neznám aristeer, ale myslím že šířka a výška sloupců je zde editovatelná a pokud ji nastavíš, tak facebook můžeš dát “na ležato” do šířky a na vyhledávání můžeš použít třeba google vlastní vyhledávání které umožní nastavit šířku a výšku. Jinak jak psal Admin, nauč se html a css.

    #8376

    Lukenzi
    Participant

    jj tohle v artisteeru lze měnit (třeba v tom nastavení u jednotlivých položek), každopádně než něco dělat v artisteeru tak bych se raději naučil HTML a CSS a třeba i několikrát za sebou…pořád tím strávíš míň času než úpravami toho bordelu co vyleze z tohoto programu. Šablony možná vypadaj hezky, ale ten kod…to je na mašli.

    #8377

    M@rek
    Participant
    Web

    jj, už jsem to pobral a naštudoval, teda aspoň myslím

    výsledek je zřejmý wordpress.florbalmb.cz , hledání a poblázněný FB je tak jak jsem chtěl

    díky za dokopání k tomu si něco přečíst :)

Aktuálně je na stránce zobrazeno 6 příspěvků - 1. až 6. (z celkem 6)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti