úprava šablony – vyloučení výpisu příspěvků z určité kategorie

Úvodní stránka Fórum podpory WordPressu Problémy s WordPressem úprava šablony – vyloučení výpisu příspěvků z určité kategorie

Zvolené téma obsahuje celkem 7 odpovědí. Do diskuze (2 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  admin a poslední změna je stará 9 let, 10 měsíců.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 8 příspěvků - 1. až 8. (z celkem 8)
  • Autor
    Příspěvky
  • #19116

    hrncal.junior
    Participant
    Web

    Ahoj,
    měl bych dotaz ohledně tohoto problému. Mám udělaný příspěvek, který je v určité kategorii. Chci ale, aby se v této určité kategorii nezobrazovaly výpisy příspěvků. Jde to nějak? Případně jak? Děkuji

    #19118

    admin
    Keymaster
    Web

    Takže aby se příspěvky z určité rubriky zobrazovaly bez textu (jenom nadpis a další informace)? A to všude (i na úvodní stránce) nebo jen na výpisu této konkrétní rubriky?

    #19120

    hrncal.junior
    Participant
    Web

    Ne. Chci aby se na určité rubrice rubrice nezobrazovak výpis příspěvků

    #19123

    admin
    Keymaster
    Web

    Takže se má někam přesměrovat? Nebo co by se tam místo toho mělo zobrazovat?

    #19138

    hrncal.junior
    Participant
    Web

    no potřebuji udělat něco ve stylu: Když se načte příspěvek číslo 00000, tak se nezobrazí v tomto příspěvku ostatní příspěvky z dané rubriky

    #19140

    admin
    Keymaster
    Web

    Tak to nevím, jestli úplně chápu. Nemáte nějaký ukázkový příklad? Takže pokud někdo zobrazí příspěvek “Novinka 1”, který je v rubrice “Novinky”, tak v tomto příspěvku nebudou zobrazovat související příspěvky z této rubriky? A nyní se tam nějaké zobrazují? Když je výpis příspěvku, tak se obvykle zobrazuje pouze jeden příspěvek nebo tam máte nějaký widget či funkci pro podobné příspěvky?

    #19147

    hrncal.junior
    Participant
    Web

    Na stránce výkup cínu potřebuji, aby zmizel odkaz na výkup bronzu znojmo. Potřebuji to ale pouze v tomto určitém příspěvku.

    #19150

    admin
    Keymaster
    Web

    “Výkup bronzu” je stránka nebo příspěvek? A “Výkup bronzu Znojmo” je stránka nebo příspěvek? Bohužel netuším, na základě čeho se tam “Výkup bronzu Znojmo” zobrazuje. Nemáte tam nějakou speciální funkci v šabloně (soubor single.php či page.php)?

Aktuálně je na stránce zobrazeno 8 příspěvků - 1. až 8. (z celkem 8)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti