úprava názvu stránky(vytvořené ve WP) v breadcrumbs navigaci

Úvodní stránka Fórum podpory WordPressu Šablony, CSS (zobrazení webu) úprava názvu stránky(vytvořené ve WP) v breadcrumbs navigaci

Zvolené téma obsahuje celkem 2 odpovědi. Do diskuze (2 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  ajkie a poslední změna je stará 7 let, 4 měsíce.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 3 příspěvky - 1. až 3. (z celkem 3)
  • Autor
    Příspěvky
  • #30191

    ajkie
    Participant

    Dobrý den,

    začínám s WP a potřebuju změnit v breadcrumbs navigaci text odkazu na stránku, kterou jsem vytvořil ve WP administraci. Používám šablonu Eleganto. Stránka, kterou jsem vytvořil a potřebuju změnit její název v breadcrumbs, se jmenuje Služby. Počítám, že je generovaná scriptem a tak na FTP ve složce šablony není její .php soubor.
    Přes WP administraci jsem vytvořil více stránek. Pokud stránce Služby nastavím nadřazenou stránku stránku Domů(stránka Služby je tedy ve 2. úrovni), v breadcrumbs navigaci se odkaz s názvem na stránku Služby ukazuje bez diakritiky. Pokud ale stránku Služby umístím až do 3. úrovně( vytvořím např. stránku Test, jejíž nadřazenou stránku nastavím Domů a jejíž podřazená stránka je Služby), diakritika v breadcrumbs navigaci funguje.

    Poradil by někdo?

    Díky

    #30194

    admin
    Keymaster
    Web

    To je dost podivné chování, nemůžete sem dát odkaz přímo na web, abychom viděli ten problém s diakritikou? Nemůže být diakritika pouze nějak zakryta?

    Drobečková navigace je součástí šablony Eleganto nebo máte nějaký samostatný plugin?

    #30195

    ajkie
    Participant

    odkaz: testovac.wz.cz

    Navigace by mela byt soucasti sablony, neinstaloval jsem zadny plugin na drobeckovou navigaci, pokud jsem si vedom.

    Diky za rady.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 3 příspěvky - 1. až 3. (z celkem 3)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti