Úprava katalogu

Zvolené téma obsahuje celkem 3 odpovědi. Do diskuze (2 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  admin a poslední změna je stará 9 let, 4 měsíce.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 4 příspěvky - 1. až 4. (z celkem 4)
  • Autor
    Příspěvky
  • #20967

    bjora
    Participant

    Ahoj, od poslední aktualizace pluginu (eCommerce Product Catalog by impleCode) mi naskákala u položek v katalogu další dvě desetinná místa u cen a nevím, jak se toto zbavit. Nastavení pluginu to nyní nově ve free verzi neumožňuje.
    Ukázka zde: http://postelematracerosty.cz/?al_product-cat=akcni-rosty
    Bude někdo ochotný poradit? Děkuji!

    #20990

    admin
    Keymaster
    Web

    To je zajímavé, žádné zásadní změny v posledních aktualizacích pluginu eCommerce Product Catalog by impleCode nevidím… U jaké verze to naposledy fungovalo?

    Plugin obvykle používá funkci price_format(), která tam prostřednictvím funkce number_format() natvrdo definuje 2 desetinná místa:

    $price_value = number_format($price_value,2,$set['dec_sep'],$set['th_sep']);

    Nechápu proč autor pluginu nepoužívá funkci number_format_i18n(), která by mu ušetřila mnoho práce a nepotřeboval by různá specifická nastavení. Ale co teď s tím? Můžete natvrdo sáhnout do příslušného souboru /plugins/ecommerce-product-catalog/functions/content-functions.php a dvojku nahradit (a napsat autorovi, aby to do budoucna umožnil nastavit přímo někde v administraci). Nebo můžete využít filtr price_format a vytvořit si vlastní funkci, která desetinná místa ořízne:

    add_filter( 'price_format', 'separatista_odebrat_desetinna_mista' );
    function separatista_odebrat_desetinna_mista( $formatted ) {
      return str_replace( ',00', '', $formatted );
    }

    Uvedený kód stačí vložit do nějakého .php souboru a udělat z něj v adresáři wp-content/plugins jednoduchý plugin nebo ho vložit do souboru functions.php u odvozené šablony (to se ale moc nehodí, protože to nesouvisí se vzhledem, ale spíše funkčností). Další možností je nainstalovat nějaký plugin pro vkládání podobných krátkých funkcí, např. Code Snippets a funkci vložit přímo pohodlně v administraci WordPressu.

    #20996

    bjora
    Participant

    Díky moc za Váš čas a rady!

    #20998

    admin
    Keymaster
    Web

    Díky, ale chtělo by to hlavně napsat přímo autorovi pluginu, aby se už podobný problém neopakoval (i když je vlastně snadno řešitelný pomocí filtru)…

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 4 příspěvky - 1. až 4. (z celkem 4)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti