UpdraftPlus

Zvolené téma obsahuje celkem 1 odpověď. Do diskuze (2 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  admin a poslední změna je stará 6 let, 6 měsíců.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 2 příspěvky - 1. až 2. (z celkem 2)
  • Autor
    Příspěvky
  • #33814

    Roman Moucha
    Participant

    Již delší dobu používám k zálohování webu plugin UpdraftPlus. Nyní jsem zjistil, že má problémy s některými jinými pluginy, respektive s jejich tabulkami (Relevansi, SlimStats). Záloha se neprovede a skončí chybovou hláškou – Tabulka wp_slim_stats má velmi mnoho řádků (314241) – snad vám poskytovatel hostingu dal dostatek prostředků k záloze této tabulky Pokud ne, pak budete muset buď vymazat data z této tabulky nebo budete muset kontaktovat poskytovatele webhostingu a požádat o větší zdroje. Dle poskytovatele webhostingu je vše v pořádku, není žádný limit na počet řádků v databázi.

    #33816

    admin
    Keymaster
    Web

    Pluginy Relevanssi a Slimstat Analytics si patrně ukládají velké množství dat, schválně se podívejte do databáze, jak jsou příslušné tabulky velké (MB) a zálohovací plugin UpdraftPlus už s nimi začíná mít nějaký problém (používá varování na základě konstanty UPDRAFTPLUS_WARN_DB_ROWS, v případě chyby se to objeví jako pravděpodobná příčina pokud má tabulka více než 150 000 řádků).

    Možnosti jsou v zásadě dvě:

    – Můžete tabulky prostě odebrat ze záloh, jde o velké množství dat, která ale nejsou asi nijak zásadně potřebná (statistiky návštěvnosti a logy vyhledávání či indexace na webu).
    – Musíte navýšit nějaké parametry hostingu, ale nejsem si zcela jist, co konkrétně. Patrně to bude PHP paměť (memory_limit), max_execution_time nebo něco podobného, jaké tam máte na hostingu parametry?

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 2 příspěvky - 1. až 2. (z celkem 2)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti