Ukladani dat do wordpressu

Zvolené téma obsahuje celkem 3 odpovědi. Do diskuze (2 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  admin a poslední změna je stará 9 let, 4 měsíce.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 4 příspěvky - 1. až 4. (z celkem 4)
  • Autor
    Příspěvky
  • #21467

    Agent1
    Participant
    Web

    Omlouvám se za název,ale nevím jak jinak to nazvat.Používám wordpress 4.1,mám multihosting od wedosu.Když publikuji článek,tak na hlavní administraci ho jako přihlášený admin vidím,ale když se odhlásím článek se nezobrazuje.Pak zkouším možné i nemožné aktualizovat šablonu,vyčistit mezipamet atd..Pak většinou článek naskočí.Nevíte čím to může být ? Jestli je to problém s wordpressem,hostingem – teď mě napadlo pluginem .Díky za tipy

    #21474

    admin
    Keymaster
    Web

    Za jak dlouho se příspěvek na webu zobrazí? Jaké máte nastavení času a data na stránce Nastavení – Obecné? Zkoušel jste deaktivovat všechny pluginy a nasadit výchozí šablonu Twenty Fifteen?

    #21483

    Agent1
    Participant
    Web

    Toto jsem nezkousel, spis premyslim v cem je chyba ,jestli nova verze wordpress nebo hosting ci muj zastaraly pc, abych vedel v cem je chyba a co mam obnovit ci vymenit. Zkousel jsem aktualiazovat wordpress – clanky,widgety naskocili. Na dalsi domene se mi nedari aktualizovat wordpress ,aktualizace mi napise ok ,ale v administraci je stale aktualizace na 4.1 a zhruba do hodiny to naskoci(widgety,clanky,stranky). Nemate nekdo podobnou zkusenost ? Uz jsem docela zoufaly.diky

    #21486

    admin
    Keymaster
    Web

    To je dost podivné, pošlete prosím přístupové údaje, zkusím se na to podívat, zda se problém objeví i na mém počítači… Takže na aktualizovaném webu s WordPressem 4.1 už je všechno v pořádku? Zkoušel jste jiný prohlížeč (nebo alespoň anonymní okno)? Nemůže to být nějak cachované?

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 4 příspěvky - 1. až 4. (z celkem 4)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti