Twenty Fourteen mobilní verze na desktopu

Úvodní stránka Fórum podpory WordPressu Šablony, CSS (zobrazení webu) Twenty Fourteen mobilní verze na desktopu

Zvolené téma obsahuje celkem 3 odpovědi. Do diskuze (2 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  admin a poslední změna je stará 9 let, 3 měsíce.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 4 příspěvky - 1. až 4. (z celkem 4)
  • Autor
    Příspěvky
  • #21614

    Lubos237
    Participant

    Od té doby co jsem si nechal zaktualizovat verzi šablony Twenty Fourteen na nejnovější (cca před měsícem) se mi dost často podstránky nezobrazí jako pro desktop, ale v jakési osekané modré verzi, odhaduji “mobilní” verzi. Přitom když v administraci přípěvku nebo stránky nechám zobrazit náhled, tak se mi zobrazí normálně. Bez problémů funguje jen titulní stránka http://www.vysokorychlostni-zeleznice.cz Jak se toho zbavit? Předem díky za radu.

    Attachments:
    #21626

    admin
    Keymaster
    Web

    To je podivné, s tím jsem se nikdy nesetkal, i když koukám, že ještě nemám na webu aktualizováno :-) Ale změn v nové verzi 1.3 nebylo myslím moc…

    Každopádně když zkouším mobilní verzi, tak ta určitě není modrá, ale opět černá a zelená… Nemáte tam aktivní nějaký mobilní plugin nebo něco jiného? Zběžně jsem web proklikal, ale vše vypadá v pořádku, neobjevuje se to pouze když jste přihlášen do WordPressu? Není na webu nějaké cachování? Jak často se problém projevuje?

    #21628

    Lubos237
    Participant

    Používám nejnovější verzi WP, také všechny instalované pluginy (celkem 14) jsou aktuální.

    Mám nainstalován plugin W3 Total Cache a je v community edge mode. Zkusil jsem “empty all caches” a vypadá to, že to pomohlo. Jinak problém se objevoval nezávisle na přihlášení do administrace WP.

    Mobilní plugin samostatně nemám nainstalován, ale mám Jetpack a pod ním jsem se díval, že je schovaný aktivovaný Mobile Theme. Mám jej deaktivovat?

    Někde jsem kdysi viděl, že snad Jetpack má také nějaký modul pro cachování, ale teď jej nemohu najít. Je lepší po přidání nových příspěvků nebo úpravy obsahu pro mazání cache využívat W3 Total Cache nebo aktivovat nějakou součást Jetpacku? Jaké jsou obecné pravidla pro mazání nebo nastavení cache?

    Díky!

    L.

    #21631

    admin
    Keymaster
    Web

    Myslím, že podle screenshotu za to může mobilní podoba šablony z pluginu Jetpack. Zkuste tuto funkci Jetpacku deaktivovat. Mimochodem, pokud byla mobilní šablona aktivována automaticky, tak to není od autorů tohoto pluginu moc pěkné… Ale možná je problém (konflikt) na straně W3 Total Cache. Cachovací pluginy mají občas s mobilními šablonami problém, zkuste případně změnit nastavení.

    Cachovací pluginy by měly obecně automaticky poznat, pokud došlo k publikování nějakého příspěvku, případně přidání komentáře a cachovanou verzi smazat, aby se načetla nová.

    Pokud vím, tak Jetpack nemá žádný speciální cachovací modul, možná by se dal za cachování trochu považovat Photon, který slouží pro distribuci obrázků na webu ze serverů WordPress.com (patrně si tam ukládá kopie obrázků).

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 4 příspěvky - 1. až 4. (z celkem 4)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti