Tvoba šablony a formulář

Zvolené téma obsahuje celkem 2 odpovědi. Do diskuze (2 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  shockwave a poslední změna je stará 4 roky, 11 měsíců.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 3 příspěvky - 1. až 3. (z celkem 3)
  • Autor
    Příspěvky
  • #37404

    shockwave
    Participant

    Ahoj, když budu vytvářet šablonu , která by měla obsahovat formulář, je vůbec potřeba nakodovat html a css tohoto formuláře, když si hpst třeba nahraje nějaký plugin s formulářem? Děkuji moc, tohle mi není moc jasné.

    #37405

    Vladimír Juroško
    Participant
    Web

    Ahoj,

    Môžeš to napríklad vyriešiť tak, že nejaký plugin na formuláre (CF7 atď.) dáš ako vyžadovaný šablónou – takže šablóna po aktivácii upozorní používateľa, že si musí do-inštalovať potrebný plugin.

    Toto si myslel?

    #37406

    shockwave
    Participant

    Jde mi o to, že koukám na tutorial, mají nakodovano v šabloně např. html,css menu a pak pomocí php dale upravují

  • odkazy.

    Jde mi o to, zda musím v šabloně vždy v html, css vždy nakodovat jakoby html kostru pro formulář/jak má formulář vypadat a pak uživatel, když stáhne formulářový plugin, se bude formulář chovat podle teto kostry-šablony?
    Nebo už mají pluginy v sobě i html a css kod a automaticky se přizpůsobí šabloně-a ja uz nemusim kodovat html,css. Postačí pluginu pouze , že uvidí v šabloně např. <? php get_footer();> a naistaluje se formular sam automaticky do paticky. Snad je to srozumitelne. Dekuji

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 3 příspěvky - 1. až 3. (z celkem 3)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti