Zvolené téma neobsahuje zatím 1žádnou odpověď. Do diskuze (2 účastníci) se naposledy zapojil uživatel
Agent1 a poslední změna je stará 8 let, 11 měsíců.
-
Zdravím přetahoval jsem weby z wedosu na ebolu,vše proběhlo v pořádku,akorát příspěvky se mi nezobrazují,pod trvalým odkazem – název příspěvku,ale pouze pod čistým.Např. http://stavebni-servis.eu/?p=4078 – takto se mi to zobrazí ,ale při zadání http://stavebni-servis.eu/na-kucharku-roman-i-casopisy/ se mi článek nezobrazí a napíše mi to tuto chybu:Not Found
The requested URL /na-kucharku-roman-i-casopisy/ was not found on this server.
Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.
Díky za rady
Podívejte se do nastavení trvalých odkazů, tzn. Nastavení – Trvalé odkazy a tam bude nastavený ten základní Čistý a vy si zvolíte Název příspěvku. Jakmile to zapnete, tak bude po vás chtít udělat zápis do .htaccessu, který jste z největší pravděpodobností nepřetáhl.
ok nastaveno a jak udělám zápis do .htaccessu ?
No on by vám měl ten zápis nabídnout a vytvořit sám. Nicméně pokud to neudělal tak se musíte přihlásit přes FTP ke svému webu, kde v rootu vytvoříte .htaccess soubor a do něj dáte tento zápis:
# BEGIN WordPress
<IfModule mod_rewrite.c>
RewriteEngine On
RewriteBase /
RewriteRule ^index\.php$ - [L]
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
RewriteRule . /index.php [L]
</IfModule>
# END WordPress
A když jste v administraci a dáte si zobrazit nějaký příspěvek, tak si jej také nezobrazíte? Dále neměnil jste nějaká další nastavení? Zkuste vypnout všechny pluginy a také se přepněte na základní šablonu jestli nevznikl nějaký problém při tom přetahování z jednoho hostingu na druhý.
Bohužel ani v administraci,vše jsem vyzkoušel a nic
Ještě jednou k tomu .htaccess souboru. Vy jste jej teď vytvářel a nebo jste jej tam měl a jenom jste tam doplnil ten rewrite modul? Protože pokud se nepletu tak wedos má trochu specifické požadavky na .htaccess a je možné, že tam máte nějaké zápisy co nekorespondují s novým hostingem. Takže zkuste smazat ten .htaccess a vyzkoušejte zda vám web funguje jako takový. Případně nechte vypnuté všechny pluginy. Pokud ano, tak pak jenom uděláte znovu ten rewrite.
.htaccess jsem opravil podle vás,ale nic.Zkusil jsem ho smazat ,web fungoval vypnul pluginy a pak ho vytvořil znovu a opět nic
Omlouvám se, že jsem pak neodpověděl, ale nebyl jsem u počítače, až dnes. Koukám, že už vám ale vše funguje jak má. Kde byl problém? Případně jak jste jej vyřešil? Pro další uživatel pokud by se jim vyskytl podobný problém.
Problém byl na hostingu neměl jsem v administraci webhostingu aktivovanou podporu souborů .htaccess. S ebolou teprve začínám,tak toto jsem nevěděl
Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.
WordPress – novinky, návody a zajímavosti