Titulní stránka – kombinace page a výpisu postů

Úvodní stránka Fórum podpory WordPressu Čeština pro WordPress Titulní stránka – kombinace page a výpisu postů

Zvolené téma obsahuje celkem 3 odpovědi. Do diskuze (2 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  admin a poslední změna je stará 12 let.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 4 příspěvky - 1. až 4. (z celkem 4)
  • Autor
    Příspěvky
  • #1435

    wifi_jirka
    Participant
    Web

    Ahoj lidi,

    jak byste mi prosím doporučili co nejelegantněji vyřešit, aby na titulní stránce byl nějaký úvdní text (generovaný z existující stránky-page), ale zároveň aby tam byl i výpis postů ?

    Dík moc

    #10628

    admin
    Keymaster
    Web

    Projdětě si prosím související vlákna, problematika se tu již několikrát řešila. Pokud nic nepomůže, tak to ještě upřesněte…

    #10629

    wifi_jirka
    Participant
    Web

    Ahoj,

    zaslaný seznam témat mi bohužel nepomohl (odkazují se mezi sebou a možná by to trochu chtělo pročistit, protože Post Page Associator už asi nefunguje)

    Vyřešil jsem pluginem Improved included page, pomocí kterého jsem vložil shortcode iinclude_page(666) do index.php a nasosnul požadovanou stránku.

    #10630

    admin
    Keymaster
    Web

    Pravda, vypadá to sice trochu nepřehledně, ale je třeba projít zejména starší vlákna, kde je podrobnější popis (zejména zde je i návod na řešení bez použití pluginu). Novější související vlákna jsou pak už jen odkazována právě na ty starší :-)

    Díky za informaci o nefunkčním pluginu Post Page Associator, doplnil jsem informaci do příslušného vlákna, plugin je sice dále vyvíjen a umí toho opravdu hodně, ale bohužel už není dostupný zdarma, ale pouze v placené podobě.

    Plugin Improved Include Page jsme také doporučovali (např. zde). Dalšími použitelnými pluginy jsou List category posts (informace zde) či Blog-in-Blog (informace zde).

    Tak teď už v tom bude snad zase trochu pořádek… Pokud někdo objevíte nějaký jiný zajímavý plugin, tak ho sem prosím určitě napište…

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 4 příspěvky - 1. až 4. (z celkem 4)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti